Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Zagraj z MPC!

Sh4ke

Serwer dla MPC  

52 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki cap preferujesz ?

2. 2. Jak? nazw? gildii preferujesz ?

3. 3. Zagrasz z nami na Ex.Silkroad-R

• Jasne , ch?tnie pogram z polakami
    • To nie ma sensu !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Esro czyli Elite?? Najwazniejsze zeby byly fortece, wysoki cap, bez lagów, duzo ludzi, malo sox weaponow na serwie, item mall zaladowany wszystkimi rzeczami jakie byly na isro i stary system trader, thief, hunter

Opublikowano

Zmieniam zdanie co do elite sro. Spieprzyli ten server i nie dziwie sie dlaczego tyle ludzi odeszlo. Mam nadzieje ze na eroad bedzie ok czekam na update i otwarcie repose

Opublikowano

Na repose jeszcze długo poczekamy.

Jestem za tym by zagrać na exsro.

Ktoś chętny do pt 8/8 eu?

Jeśli będzie trochę osób to chętnie złoże takie party:)

Opublikowano

Chętnie, mam ich clienta ale chyba zmienili ip, z moim netem pobieranie trwałoby z 3godzinki, moglibyście mi podać ip i wersję aktualną ex.sro-r? 110lock na mnie czeka ;D

Rekrut
Opublikowano

A wiecie co? Można zagrać na OverLimit. Nie ma botów i MC(no jak ktoś się postara to i może z 10 osób ma, ale i tak banują). Dużo graczy, trochę za duży exp ale jest co do roboty w endgame. Jakbyśmy ogarnęli tak z 20 osób to runy do Temple itd. Zastanówcie się!! :D

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Tez bym chetnie gdzies zagral, z tym ze ktos by musial mi pomoc ogarnac cap 110 bo ja zawsze pykalem na cap 100 a teraz takich serverow nie ma :/, szkoda ze esro sie rozpadlo bo tam byl na prawde dobry serverek cap 100.

jakby jakas ekipa zaczynala grac to prosze o info na pw, tez chetnie bym zagral.

w4x4.jpg

Opublikowano

Chyba się nie zbierzecie. Szejku gra codziennie na innym serwie. ^_^ Na Gadu zaprasza na inny serwer, a na MPC na inny.

Ja proponowałbym wam PlaySro: Osiris, rusza 16 Września [Godzina 17:00], więc myślę że każdy zacznie od zera.

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

Jakos nie widzi mi sie grac z tyloma turkami. Wszedlem na ich strone i przegladalem ostatnie globale. Kazdy po turecku.

W dodatku ich strona jest tez po turecku/angielsku wiec na sama mysl mi sie grac odechciewa. Jesli ktos szuka stabilny server cap 110 to polecam phsro potrzebujemy wiecej graczy. Dla chetnych plvl + gold http://silkroadonline.me

Opublikowano

Delma nie do końca tylko szukam czegoś wybitnego :x a nie chce mi się co chwilkę zmieniać opisów itp. Może się zbierzemy na PlaySro , ale wątpię co do mnie coraz mniej czasu :)

Opublikowano

Delma nie do końca tylko szukam czegoś wybitnego :x a nie chce mi się co chwilkę zmieniać opisów itp. Może się zbierzemy na PlaySro , ale wątpię co do mnie coraz mniej czasu :)

pewnie tez wpadnisz na 2 dni tak samo jak jarales sie na zeusie grales wtedy bardem przestales po 1-2 dniach

pamietam jak wbiles 60 lvl napisales ze idzisz "AFK" i slad po tobie zaginął

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...