Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Zagraj z MPC!

Sh4ke

Serwer dla MPC  

52 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki cap preferujesz ?

2. 2. Jak? nazw? gildii preferujesz ?

3. 3. Zagrasz z nami na Ex.Silkroad-R

• Jasne , ch?tnie pogram z polakami
    • To nie ma sensu !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OWVAq.gif

Siemka na wstępie . Wiem , że dawałem już około 20 publikacji serwerów , na których grałem maksymalnie 2-3 dni potem kończyłem . Pytanie dlaczego ? Przeważnie z małej ilości graczy , jak i niedopracowania serwera . Wiem , że już taki temat powstał , ale było w nim więcej hejtu i głupich komentarzy niż konkretnej treści. Czego oczekuję od was ? Wyboru jakiegoś serwera , możemy się ładnie zgadać i wybrać coś wspólnie liczę na was Zacznijmy od tego , że po wyborze niby naszego serwera , gdzie będzie grało najwięcej graczy podepnę oraz będę go promował , ale żeby do tego doszło musimy wybrać coś . Po raz kolejny wiem o tym , że jedni lubią cap 90 inni 120 . Jedni wolą exp x15 inni exp x300 . Jedni free silki inni normalny serwer.

To wszystko jest do uzgodnienia , wystarczy tylko chcieć . Chciałbym , aby powstała gildia oraz jakieś party - wszystko do uzgodnienia będzie w ankietach . Proszę tylko was o wypowiadanie się z sensem i nie hejtowanie tego można to nazwać projektem ! O wszystkim będziecie mogli decydować Wy w ankietach. Podam kilka przykładów , jak powinniśmy się udzielać tutaj :

Preferowany Cap : 120

Preferowana nazwa Gildii : Legendary lub Resistance

Co myślę o tym : Jasne , chętnie pogram z Polakami

Opinia dodatkowa : Proponuję serwer "x" , ponieważ , jest dopracowany itp.

Czyli ogólnie tak , na koniec wakacji można gdzieś pobrać , wiem że jednym się client pobiera 15 minut innym 45 minut innym 3h . Ts3 mamy , nighthounters.eu , także nie ma problemu z komunikacją z wyborem serwera proponuję dzisiaj do godziny 15.00 , potem już wypadało by zdecydować .

P.S : Nie musisz z nami grać , nie musisz hejtować z tego powodu , masz prawo głosu.

Jeżeli już wybierzemy powstaną jakieś wstępne party . Jako iż zaczyna się szkoła , ale wiadomo 1 tydzień i tak się nic nie robi można sobie miło spędzić czas . Na koniec dodam , że nie mam zamiaru być masterem gildii , wiadomo czemu !

"Nasza pierwsza i dość poważna propozycja to Ex.Silkroad-R

Serwer posiada najnowsze pliki Silkroad - R.

Na razie z ankiety wynika że podoba wam się projekt oraz nazwa gildii Resistance."

Opublikowano

Extreme Silkroad R - raty x200, graczy około 300, liczba caly czas rośnie. Dlaczego proponuje ten serwer? Jest on najlepszym priviem na jakim grałem, codziennie są eventy z uniqami, na których można nieźle wbić lv. Można znaleźć party:)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Wiecie co , dużo słyszałem właśnie o tym serwerze Extreme Silkroad - wiadomo o nim tyle , że ma najnowsze pliki , same nowości z ksro / isro itp . Oni właśnie mieli jako pierwsi fortecę w consie o ile się nie mylę . Można by się zastanowić. Co do PlaySro moim zdaniem nie ma sensu , tak gra tyle turków zawsze i moim zdaniem serwer z korupcją co dziennie na epvp masz zdjęcia jak koleś właśnie handel z gm zakończył czy jak gm coś daje.

Opublikowano

EliteSro też odpada - połączenie serwerów + brak bota . Ludzie mają mnóstwo golda po kilka "b" i ciężko coś dostać . Moim zdaniem odpada , był już temat o tym serwerze . Na razie zostaję przy Ex.Silkroad-R

Opublikowano

Ja chetnie pogram, serverow jest teraz tyle, ze jest w czym wybierac, choc niektore sa strasznie nieogarniete. Gralem z Kilkoma osobami na Zeus w pt swietnie sie gralo wiec jak trafi sie na dobre osoby to wiem, ze wypali, chetnie bym jeszcze az zagral z nimi w pt.

Opublikowano

siemka chetnie bym zagrał osobisciem polecam server http://www.7th-nation.com/ jest to naprawde stabilny server z ratami jak na cap 90 w miare dobrymi ciężko o suna bardzo sa zaledwie dopiero moze 3-4 suny na servier liczba graczy 300+ alchemia w miare ogólnie polecam !

Lune ;)

beTfef :)

1361476211-U21484.jpg

Opublikowano

Zalóżcie ktoś jakiś fajny serwerek i pogramy ;d

było juz kilkanaście polskich serverów które miały być "fajnymi serverkami" i jakoś po kilku tygodniach przeważnie upadały...

Co do Ex. Silkroad-R - powiem tyle: Tam jest zdecydowanie więcej Arabów niż na EliteSro.

Jeśli już chcecie robić jakąś polską gildie i party po na waszym miejscu wybrał bym właśnie EliteSro - i to właśnie dlatego że nie ma do niego żadnego bota, więc gra w party ma jakiś sens i takie party może coś osiągnąć, bo w pojedynke na Elitesro nie ma co zaczynać.

Co do wysokich cen. Na Ex.Sro-R ceny też są wysokie - co prawda full Magic Set można mieć już nawet za 1-1,2b golda, Ale jeden part Legend kosztuje już 3-4b. Dla porównania powiem ze ja gram tam od 4 miesięcy [choć z przerwami] i uzbierałem zaledwie 4b golda przez cały ten czas. A seta mam tylko Magic i broń Rare. Lecz patrząc z drugiej strony jak by miało się dobre party to codziennie możan by zrobić Temple [przejście zajmuje około 2-2,5h] i dropić Egy Itemy i próbować je potem wbić na +7 i mieć te Legend party.

Może jedyną zaletą Ex.Sro-r w porównaniu do Elitesro jest to że ma Votesystem który daje dość sporo silków - Jeśli votuje się co 12h to na premkę PLUS można uzbierać w jakieś 16-17dni.

Opublikowano

no wiec panowie moze zalozymy jakas polska gildie na elite sro? do 90lvla w pt idzie wyjechac w conajmniej tydzien, poniewaz w npc wszystkie bronie, sety itp sa ulepszone do +11 wiec szybko sie bije mobki? Co wy na to? Pokazemy tym z zagranicy ze polak potrafi i cos im tam odbijemy? :)

Opublikowano

A no i w item mallu jest sporo do kupienia, wiele fajnych rzeczy.. Wszystko co bylo w isro jest w elite :)

Rekrut
Opublikowano

W sumie jak ogarniecie dobry team to pewnie, że się piszę. Na eSRO pograłem do 90 lvla jak serw wystartował. W sumie jak teraz jest to nie wiem, ale liczba graczy tam rośnie. ;P

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

@Grzesvo

YHY.. i tylko exp w b4 caly czas bo co innego chcesz tam robic?

@Zagrajmy na tym esro.

Raty ok, skile z silkroad r , wszystko działa , zamiana itemow jak na iso.

Ceny wysokie.

Alchemia też dobra.

Jest co robić.

Opublikowano

Gildia Yakuza . Cap 120 TS podstawa ogarnieci gracze bez bezsensownego zmieniana serwera 50/50 gildia ewentualnie zlozenie uni . Serwer Pozostawiam dla Was .

116hm6w.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...