Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na evencie?

kejuw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chciał bym się dowiedzieć czy jest ban za bicie metków w m2 postacią +70 podczas eventu i dobijanie ich "noobkiem" z 20lvlem ludzie mnie straszyli banem czy naprawdę jest za to ban?

Opublikowano

według mnie to nie

ale oni moga podać cię na suporcie za utrudnianie eventu a za to JEST BAN

zawsze możes się tłumacyć tym że nie dasz rady innym metką i dlatego bijesz te na 20lvl :)

Nie ma.png

Opublikowano

Jeżeli GM pisał, że jest podział levelowy to mozesz dostać bana, jeżeli nie było wzmianki o tym to nie :)

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Ban jest tylko w przypadku podziału poziomowego, bo w tedy jest istotne czy bijesz to co jest dla Cb przeznaczone... ;)

Opublikowano

Jest ban raz mi nawet buffke zbanował ^.- bodajże na twierdzy jeszcze to było.

Często jest tak że najpierw pisze na pw a dopiero po tym banuje.

Opublikowano

nie nie nie za takie coś napewno nie dostaniesz bana jedyne za co możesz dostać jeśli pójdziesz na mape z przedziałem lvl od 60 + np 40 lvl

Opublikowano

Jeśli jest napisane (forum metina, czat w grze), że za utrudnianie na evencie jest blokada konta to wtedy wiadomo, że GM nałoży blokadę w przypadku podania dowodu lub, gdy on sam to zauważy, ale jeśli nic o tym nie wspomniano to spróbuj do supportu napisać.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

;)

Kurwa kurwa i jeszcze raz kurwa!

Poco ty chłopię się wypowiadasz, na wszystkich tematach widzę jak piszesz beznadziejnie, np "Tak jak UP" ale mnie to wkurwia ;x najlepiej konto usuń.

A co do tematu to raz waliłem metka bitwy jak miałem 35lvl na evencie i dostałem bana na dzień.

Antaris to shit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...