Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Energier.pl [PL][Dedyk]

Motocyklist@

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy będzie jakiś download?

Już cholera może łapać nie umiesz czytać poprzednich postów ?

Zrozum to ! Downolad kilka godzin przed startem serwera

Ludzie Czytajcie poprzednie posty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Chodziło mi co się robi z broni 70 złodziej dusz jaką broń do expa czy pvp bo napisałeś tylko skad dropi.

x

Opublikowano

Najlepiej temat przenieść do Dyskusji i .... bo do 18 00 bedzie 44 stron spamu,wiadomo ten co zrobił prezke bedzie bronił serwa innemu sie ona nie podoba bo takie tam,,,bez sensu.

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Piąte bony w is zamiast u handlarza... Dobry Boże...

Może dajcie także zmianki do IS żebyście za mało nie zarobili.

Jeśli 5tych bonów nie ma u handlarza to nawet nie ściągam klienta i Wam radzę to samo.

Nie ma co karmić administracji złotówkami.

@edit

Blasterm92

Przez takie posty jak Twój są zamykane tematy, więc skończ kurwa z tymi Twoimi bystrymi komentarzami pod publikę, które nic nie wnoszą do tematu. Widzisz spam ? Od tego jest opcja zgłoś. Ja Twój już zgłosiłem.

CX7Rrj.png

Opublikowano

Najlepiej temat przenieść do Dyskusji i .... bo do 18 00 bedzie 44 stron spamu,wiadomo ten co zrobił prezke bedzie bronił serwa innemu sie ona nie podoba bo takie tam,,,bez sensu.

Tak niestety jest gdy wejdzie jakieś dziecko ewentualnie baran i zaczyna komentować bo jaki to on nie jest zajebisty. Jak mu sie serwer nie podoba to niech spierdala i tyle. I jeszcze przez niego skasują prezke albo coś w ten deseń za spam...

Opublikowano

Ogolnie podoba mi sie server ale kilka rzeczy bym wyrzucil z isu sadze ze wiele osob sie pod to podisze. A wiec:

-usunac kd + 6 z isu

-usunac 5 bon z isu lub dodac go do handlarki

- w 6/7 bon na klasy od zawsze byl gardzony wiec po co go dodawac?

Opublikowano

Uwaga !

Strona została włączona !!!!!!!!!!!

Adres:

http://strona.energier.pl/index.php?x=default

Rejestracja została włączona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adres:

http://strona.energier.pl/index.php?x=register

@Edit

5 bon w IS'ie Kosztuje 5 monet !

100 monet kupisz za 6.15 zł ( Bardzo Tanio )

Więc tak nie jestem pewien, ale chyba 5 bon zostanie dodany do handlarzy.

SS:

28432155803895231218.png

77546278407522740521.png

Opublikowano

Uwaga !

Strona została włączona !!!!!!!!!!!

Adres:

http://strona.energier.pl/index.php?x=default

Rejestracja została włączona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adres:

http://strona.energier.pl/index.php?x=register

Strona na ten czas widze ze jest dokończona.

Opublikowano

a download nie działa a chciałbym być na starcie serwera, na moim łączu napewno klienta nie pobiore w 1h.... uploadujcie juz go ;p

homepage04.jpg

___ __ _ _ ____ ____ __ ____ __
/ __) / \ ( \/ )( __)(__ )/ \(__ )/ \
( (_ \( O )/ \/ \ ) _) / _/(_/ / / /(_/ /
\___/ \__/ \_)(_/(____)(____)(__) (_/ (__)

Opublikowano

a download nie działa a chciałbym być na starcie serwera, na moim łączu napewno klienta nie pobiore w 1h.... uploadujcie juz go ;p

Hmmm, sprawdzajcie stronkę na bieżąco.... może szybciej będzie kto powiedział że będzie 1h przed startem ?

Opublikowano

Normalnie konta się zakłada bez problemowo.

Dodajcie tylko Klienta na start nie wszyscy pobiorą 800 mega w 5 min, a chyba równy start dla wszystkich jest priorytetem przy premierach.

Dodam że KD +6 które są w IS czyli 80% na klasy zniszczą ten serwerek nie jest potrzebny taki DMG przy takich itemach oraz bonach jaki nam polecacie ... będzie 1Hit1Kill. kryt+przeszycie+dobre bony+taki KD PvP wyglądać będzie kto pierwszy użyje skila a to raczej nie oto w PvP chodzi.

76561198013232167.png

Opublikowano

hmm widzę ze wszystko w IS no ale z czegoś serwer musi się utrzymać

mi to nie przeszkadza kto lubi kupić z IS to Kupi ja tam wole sobie sam zdobyć w grze większa satysfakcja

DO 18.00

7677c2d099021b833a41caee5dccf471150.254.196.253images.jpeg

Zakoduj se Romanie nigdy tobie nie wybaczę

Za to propagowanie tych kłamliwych przeinaczeń

Za to, że ludzie, których szanuję prosto z serca

Nie wiedza już co myśleć boś ich sprytnie ponakręcał

Opublikowano

Ciekawe czemu zawsze znajdą się serwery, gdzie klient ma tyle wirusów, każdy zawsze twierdzi, że nie groźne, a ostatnio musiałem robić formatowanie systemu przez głupiego klienta, może mi to ktoś wytłumaczyć? Czemu znane marki serwerów, nie będę ich tu wymieniał nie mają żadnych wirusów w klientach, które udostępniają? Dla mnie to zawsze jest podejrzane i dlatego nie mam zamiaru grać na kliencie gdzie przeskanowałem go trzema dobrymi antyvirusami i zawsze wykrywało pełno wirusów. I proszę mi nie pisać, że nie groźnie, bo na pewno coś robią z komputerem, skoro antyvirus pokazuje, to znaczy, że coś jest i koniec dyskusji, ja nie mam zamiaru znowu się pier*olić.

@Proszę jakąś pożądaną osobę o zrobienie launchera BEZ WIRUSÓW.

Opublikowano

Jeżeli to launcher MC v2 to zawsze jest wirus bo taka binka.

@UP

Też poproszę o Launchera.

"Mimo wszystko do normalnego życia jest potrzebna nam druga osoba."

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Opublikowano

aghahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhaha , prawie z krzesełka spadłem... ahahhahahahahahaha

1. administracja nie ogarnia , totalne 0

2. miał być klijent już dawno , (rano :X)

3. Miał być Luncher 30min przed startem ;]

4.Start miał być o 20...

Ktoś jeszcze chce coś dodać ? , nie polecam

A i zapomniałem dodać =) Serwera nie ogarniają , ale BANA NA TS TO DAJĄ !

ghegeguegueuge....

A pisać GMMagik , Papa że ma się słabego neta i nie pobierze się klijenta , to nic , 0 , nic nie dociera =)

13735324352268179080.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...