Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z połączeniem w L4D2

ZeroPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj zaopatrzyłem się w gierkę L4D2 ze steam .

No i mój problem polega na tym że nie mogę połączyć się z żadnym serwerem ;/

Wyskakuje komunikat : Połączenie zablokowane: Proszę usunąć dodatki przed próbą dołączenia do serwerów chronionych VAC.

Grę mam w pełni czystą tzn. bez dodatków , nawet w zakładce "dodatki" pisze że nie mam nic zainstalowane .

Więc co poradzić ?!

Macie jeszcze prtsc:

27dc087968329.png

d35b0db6ad0fd.jpg

Opublikowano

Ale ty kupywałes z allegro czy ze sklepu

Dostałem Gift Code od kumpla na steam :) . Jemu wszystko działa sprawnie i nie miał takich problemów

d35b0db6ad0fd.jpg

Opublikowano

Może to wina programu który masz włączony z Leftem czasami tak wykrywa jak już to reinstall

NIE MUSZĘ MIEĆ FAJNEJ SYGNATURY I TAK JESTEM ZAJE*****

Opublikowano

Może to wina programu który masz włączony z Leftem czasami tak wykrywa jak już to reinstall

Programu nie mam żadnego wł. (chyba że wykrywa sam steam jako cheat czy cuś o.O ) , w menadżerze zadań też nic nie ma .

A reinstall chyba odpada (rozumiem jak odinstaluje grę ze steam muszę ją od nowa pobierać ? ) w tym przypadku l4d2 z 5h :D

Poczytałem trochę na stronach o tym problemie ... I najprawdopodobniej jest to wina najnowszego patch'a ;/ .

d35b0db6ad0fd.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...