Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zarobek w v2

matiw11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Myślałem, czy zrobić takie coś: kupić 25 przepustek do v2 za 59sm(mam 86 sm z superrewards) i chodzić tam 25 i zbierać itemy, które dropną. Robił ktoś tak innym? Ile można zarobić tam przez jedno wejście i czy można do v2 wejść od 1 lvla? Gram na s26 i są dosyć niskie. Jak da się jeszcze zarobić dzięki sm?

Opublikowano

Ja tak robilem na s26 wlasnie. za jeden wypad jakies 1-2kk sie dostawalo ;) tylko ze ja na dh chodzilem i kradlem :D bo szybciej bylo.

Polecam zbierac itemki 55-60 +4, albo maski od 41 +4 ;)

Opublikowano

Siema. Myślałem, czy zrobić takie coś: kupić 25 przepustek do v2 za 59sm(mam 86 sm z superrewards) i chodzić tam 25 i zbierać itemy, które dropną. Robił ktoś tak innym? Ile można zarobić tam przez jedno wejście i czy można do v2 wejść od 1 lvla? Gram na s26 i są dosyć niskie. Jak da się jeszcze zarobić dzięki sm?

To tak

1.Jak na solarze są niskie ceny To Prawdopodobnie się bd Dobrze zarabiać

2.Ja tak raz zrobiłem na monolit wyniosłem mało kasy coś pare kk tylko co z tego dałem 9sm a tam kd np jak grałem bo nwm jak teraz był po 200kk to naprawde

3. Raczej na solarze sie takie coś opłaca tak jak spomniałem w 1 pkt .

4.Raczej od 1 levela tylko nie jestem pewien

5.Jest Jest Jeszcze dobry Zarobek 35 body Dropek sr tak z 20+ Berek M Aura i Bojowy i Jedziesz.

6.Jak bd tak robić te 25 Razy to potem wróc do Tematu i powiedz ile wyniosłes i czy było opłacalne powodzenia.

2aak0sz.jpg
Opublikowano

Ja kiedyś robiłem tak :

1. Kupiłem sobie 1 przepustkie .

2, Zrobiłem postać / obojętnie jaką.

3. Poszedłem do v2.

4. Zbierałem itemy takie jak: Dzwony i sztylety na 55/60 lvl gdyż dwuręki lub łuki i inne takie zajmują 3/2 sloty a dzwony i sztylki tylko 1!

5. Gdy uzbierałem jakieś 500k z kasy i miałem full eq w dzwonach i sztylkach to szedłem do m2 .

6. Sprzedawałem wszystko , item na 60 lvl , kosztuje chyba 60k . dokładnie nie pamiętam!

Gdy serwer trwa krucej to połowe eq zbieram dzwony / sztylki a połowe żelaki / kolcze / wyzywki .

Licze na Like ;]

Jeśli pomogłem daj likeee ;]

Opublikowano

Ogólnie to można mieć coś z tego, ponieważ na Solarze są w miarę niskie ceny... Jednak ludzie expiący w V2 też nie są głupi i podniosą sobie dzwonki, wachlarze i sztylety, a zazwyczaj tylko to biorą z tej racji, że miecze i 2-ręki za dużo miejsca zabierają a za tyle samo się je sprzedaje u NPC... ;)

Opublikowano

a ja nie wiedzialem jak tam zarobic ;x mozesz tez kupywas skrzynki z isa i zawsze mzoe dzik wojenny lotnac i od 1 lv mozesz z niego bic czy tam od 20 ;dd

sygnatura1w.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...