Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czy jest szansa na odzyskanie konta ?

NieBedeBil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam sprawe do graczy bądź inteligentych ludzi, wiem że MPCforum za bardzo się tym nie zajmuje, ale niewiem i niechce czekać, chce wiedzieć czy są szanse. Sprawa wygląda tak ,że wysłałem wiadomość do Origin aby mi zmienili e-mail lub haslo, lub to i to. TO ta wiadomość co im wysłałem

Witam, mam problem z kontem <nie podam na MPCforum> na Battlefield 3, już jakieś 1-2 miesiące temu miałem to konto na BF3, dalej też mam lecz tutaj tkwi mój problem.

Zmieniłem sobie adres e-mail w tym koncie, przez przypadek, ktorego nie posiadam. Nie znam także hasla do konta ponieważ majstrowałem troche z tym haslem i całkiem mi zmieniło na inne haslo, adres e-mail ktory tam wpisalem to: <nie podam na MPCforum>, nie posiadam tego e-mailu wiedz nie moge wejsc na konto, posiadam oryginalną płytę Battlefield 3 z pudelkiem, lecz kod ktory byl w tym pudelku zaginął gdzieś. Naszczęscie dowodem jest to że nikt nie gra na tym koncie już 1,5 miesiąca. Posiadam kod Battlefield 3 PREMIUM ktory zakupilem do tego konta. Rownież posiadam kod POWROT DO KARKAND, poniewaz zakupilem go wtedy kiedy nie bylo jeszcze PREMIUM, więdz prosze was o zmienienie mi adresu e-mail oraz hasla na inne, abym je znal, z resztą sobie już poradzę, poniżej napisze wam te kody. Pozdrawiam i czekam na rezultaty

KOD BF3 PREMIUM PRZYPISANY DO KONTA: <nie podam na MPCforum>: tego tez nie podam na MPCforum

KOD BF3 POWRÓT DO KARKAND PRZYPISANY DO KONTA: <nie podam na MPCforum>: tego tez nie podam na MPCforum

Opublikowano

ale kod mam tylko do BF3 PREMIUM i BF3 BACK TO KARKAND

KURDE, PISAŁEM DO 8 OSÓB z tego LiveChat, 1 natrafiłem 2 razy, każdy pisze ze musze miec date of birth fuck ! ja nie pamietam, dalem im kody te od PREMIUM i BACK TO KARKAND, a oni: I need date of birth ! lol ? help !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

KURDE, PISAŁEM DO 8 OSÓB z tego LiveChat, 1 natrafiłem 2 razy, każdy pisze ze musze miec date of birth fuck ! ja nie pamietam, dalem im kody te od PREMIUM i BACK TO KARKAND, a oni: I need date of birth ! lol ? help !!!!!!!!!!!!!

przestań sie mazać qrwa pierw twierdzisz że masz date urodzenia a teraz nie, no to żegnaj, oni sie trzymają procedur i chocbys na kolanach błagał i dupy tam dawał komus z EA to i tak Ci nie oddadzą konta ;]

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

Coś mi tu śmierdzi. Zmieniłeś mail na taki, do którego nie znasz hasła. Ciężko mi uwierzyć, że przypadkowo komuś mogłoby się to zdarzyć.

posiadam oryginalną płytę Battlefield 3 z pudelkiem, lecz kod ktory byl w tym pudelku zaginął gdzieś

Potrzebny jest kod.

Nie wiem czego więcej od nas oczekujesz. Nie masz praktycznie niczego, o co można by się zaczepić. Próbuj im spamować tymi kodami przypisanymi do konta.

Opublikowano

Coś mi tu śmierdzi. Zmieniłeś mail na taki, do którego nie znasz hasła. Ciężko mi uwierzyć, że przypadkowo komuś mogłoby się to zdarzyć.

Potrzebny jest kod.

Nie wiem czego więcej od nas oczekujesz. Nie masz praktycznie niczego, o co można by się zaczepić. Próbuj im spamować tymi kodami przypisanymi do konta.

no dokładnie, nawet kodu do gry nie ma, zapomniał daty urodzenia jaką miał na koncie (pewnie 1997 więc podał inną zeby dodać sobie pare lat i zapomniał ^^) i nie może sie dostać na live chat do nich a mu mówilem jak to zrobić ale ręce opadły, temat możesz zamknąć na dobrą sprawe.

Opublikowano

bardzo duzo Ci to daje. lol.

Opublikowano

Przecież na tym filmiku grasz na hackach :)

hahahahahahhahaha no faktycznie xD nawet na początku widać tego w ruskim jecie / którejś z helek widać pasek zycia z imieniem i HP w %.

nawet jak cudem odzyskasz to konto to będziesz miał perma za haxy ^^ juz ja tego dopilnuje a video sobie Twoje skopiuje zeby jako dowód im wysłać.

Opublikowano

i tak to ci nic nie da, bo już i tak moje konto na straty idzie. Kupuje sobie nowe jeszcze w tym tygodniu po niedzieli, więc :P

możesz mi naskoczyć, za przeproszeniem. :D

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...