Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]co najpierw?

Skipper_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikt z was nie grał od 6.5 więc nie wiecie co to zarobek.

Zarobek każdy interpertuje to inaczej, ty chcesz zarabiać 60k - To dla Ciebie zarobek. A dla mnie 10k. :)

10k zarobku bez premki to duzo. Te 20k Hummelem to chyba z premium cos mi sie tak wydaje.

Nie wiem, nie znam się, ważne że jest.

Pokaż gdzie go wyzywałem ja mu tylko zwruciłem ówagę nic więcej tak samo jak on mi

Polecam pójść do budynku zwanego szkołą.

Ja na m41 duzo zarabialem kiedys.

Ja nawet teraz dużo zarabiam. ;p
Opublikowano

@Up ta kurwa jesteś zwykłym noobem który ma najwyżej 6 tier i myśli że się zna i pierdoli mi jakieś farmazony a co do szkoły to jósz się pakuj bo w poniedziałek końec wakacji (teraz go wyzwałem dawaj 5%obanku)

Opublikowano

@Up ta kurwa jesteś zwykłym noobem który ma najwyżej 6 tier i myśli że się zna i pierdoli mi jakieś farmazony a co do szkoły to jósz się pakuj bo w poniedziałek końec wakacji (teraz go wyzwałem dawaj 5%obanku)

Mam 8tier bodajże. :D Jestem takim, że kto mnie zna ten lubi. :D Ja się pakuję już. Zeszyty podpisać muszę.
Opublikowano

No. Widzę, że niektórzy dbają o odpowiedni poziom forum....

Odpowiednio dobrane słownictwo, gramatyka, ortografia....

No cóż. Aż się chce czytać....

Żenada...

A co do dysleksji, dysortografii itp., to co to za problem wpisywany tekst wkleić do Worda i sprawdzić błędy? Ja tak robię bo zawsze robiłem błędy. Jak się chce to można, ale jak się jest leniwym a w dodatku jak się nie ma szacunku dla innych z forum to można walić błędy do woli i się zasłaniać jakimiś chorobami które kiedyś się nazywały "lenistwo"

Pozdrówki

Seba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...