Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]co najpierw?

Skipper_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W końcu mam tego IS-3 i zbieram również na arte do zarobków zeby więcej kasy szło i teraz czy najpierw wymaxować IS-3 czy lepiej roziwijać arte do zarabiania?Oraz w jakiej kolejności odblokowywać moduły w IS-3

xxx

Opublikowano

@Up oj zarobie zarobie :D Moim T49 biore ok 10k za bitwe :P artką teraz przyjemnie mi sie gra.ładowniczemu dałem 75% wyszkolenia bo bez tego strasznie długo przeładowuje.

No cóż.temat do zaknięcia ;)

xxx

Opublikowano

Dodam ze powinienes wszystkim dac na 75% szczegolnie dowodcy - to spowoduje zwiekszenie zdobywamego doswiadczenia przez cala druzyne.

A jaka ty chcesz miec arte do zarobkow?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Na początku poleciłbym arte , bo często IS-3 ma straty. No chyba , że premium to często zarobki.

Co do modułów to ja robiłem tak :

- Działo

- Silnik

- Wieża

- Radio

- Gąski

prawdziwasygnatura.png

Opublikowano

@2Up to prawda szczególnie stockowym czołgiem...

@Up No arta tak... no poprostu...zajebiście zarabia :P nawet lolkiem cos uzbieram o połowe mniej od T49

xxx

Opublikowano

Według mnie żadna arta dobże nie zarabia 10k to huj a nie zarobek kiedyś tak a nie teraz a co do is-3 jeden z najleprzych czołgów w grze wymaksowany na maxa z odpowiednimi perkami może robić cuda a jak chcesz zarabiać kase kup se jakiś tani czołg premium np Churchilll jest o połowe tańszy teraz

Opublikowano

Według mnie żadna arta dobże nie zarabia 10k to huj a nie zarobek kiedyś tak a nie teraz a co do is-3 jeden z najleprzych czołgów w gże wymaksowany na maxa z odpowiednimi perkami może robić cuda a jak chcesz zarabiać kase kup se jakiś tani czołg premium np Churchilll jest o połowe tańszy teraz

Pisze się grze....

@Up2

Artą się zarabiało dobrze przed patchem 6.8 :) Teraz to jest lipa nie zarabianie.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@Up2

Popraw ortografie bo to razi w oczy

Jósz? Pisze się już.

Ale dobra, koniec tego offtopu.

@Up

20k? Ty chyba nie wiesz co to znaczy zarabiać. Grałbyś przed zmniejszeniem zarobków na arcie i na wszystkim to byś wiedział co to zarobek.

20k to na przegraną i to w dodatku średnia. (chodzi mi o arte tieru 6 i 5)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ty nie jesteś po to żeby mi mówić jak mam pisać ale otym chyba wiesz mam dyslekcję i huj na to kłade @2UP z low tierami na premce z zajebistą drużyną to się zgodzę raz na 10 bitew

Opublikowano

Pisze się grze....

@Up2

Artą się zarabiało dobrze przed patchem 6.8 :) Teraz to jest lipa nie zarabianie.

Według mnei 10k to nawet zarobek, jak masz frajdę z gry to nawet nie odczujesz tego że długo grasz żeby zarobić. ;p

@2Up dziwne że mój tata zarabia Hummelem ok.20k na bitwe :D

Ja mam moją M41 10/15k na bitwę. ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...