Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LFA Help

Yoki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam LFA staty 742, 883, 706. moje LFA max wyciaga 340km/h. i tu moje pytanie.. auta ktore maja o 50 lub czasem nawet o 100 stat mniej odemnie jada szybciej ;s jakim cudem? czyzby staty to wielki fake? . jezeli tak to na co mam patrzec przy kupowaniu auta? moze ktos mi doradzi jakie auto jest najlepsze i najszybsze za gotówke. a drugie pytanie to kiedy bedzie mozna kupic za darmo odnowienie seri zbierania diametow. i gdzie to mozna kupic, bo szukalem wszedzie i nigdzie tego nie widze.

Opublikowano

Staty są zwalone po ostatnim patchu pojeba** je w Uj ale za gotówke najlepszym wozem jest ten caly LFA poza tym ludzie mogą na wyścigach uzywać SH na kilka sekund i juz sa na prowadzeniu i maja ta p.max 380km/+ a jeśli lexus nie pasuje ci zawsze możesz kupić murcie lp640 pozatym ludzie moga miec czesci lepsze niz ty

co do zbierania

"Twórcy NFSW wiedzą, że ciąg Poszukiwania Skarbów to ważna sprawa, a wielu graczy nie było w stanie podtrzymać swojej serii z powodu problemów z serwerami. Mamy przyjemność ogłosić, że wszyscy będą mieli szansę na odnowienie swojej serii.

Kiedy to tylko stanie się możliwe, ?Odnowienie serii Poszukiwań Skarbów? będzie darmowe dla wszystkich! W piątek rano albo po południu gra zostanie uaktualniona tak, aby przez ograniczony czas koszt odnowienia wynosił 0 SpeedBoost.

Informację o wprowadzeniu darmowego odnowienia opublikujemy na naszym profilu Facebookowym. "

Opublikowano

dzieki za szybka odpowiedz, powiedz mi jeszcze co to jest SH, i gdzie te odnowienie bedzie mozna kupic?, w shopie? bo szukalem tego i nigdzie nie ma, bo skoro maja zrobic ze cena tego bedzie wynoscic 0 sb to teraz powinno to gdzies byc za x sb, a ja wszystko przeszukalem i nic nie ma :D

Opublikowano

Witam. mam LFA staty 742, 883, 706. moje LFA max wyciaga 340km/h. i tu moje pytanie.. auta ktore maja o 50 lub czasem nawet o 100 stat mniej odemnie jada szybciej ;s jakim cudem? czyzby staty to wielki fake? . jezeli tak to na co mam patrzec przy kupowaniu auta? moze ktos mi doradzi jakie auto jest najlepsze i najszybsze za gotówke. a drugie pytanie to kiedy bedzie mozna kupic za darmo odnowienie seri zbierania diametow. i gdzie to mozna kupic, bo szukalem wszedzie i nigdzie tego nie widze.

Nie wyciągasz maxa. Moj slabszy lexus ( o drobine ale slabszy) wyciska do 340-350 bez nitra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...