Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]m2bob

denis6300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ściągnąłem najnowszą wersję bota m2bob z strony m2bob.eu. Mój problem polega na tym że , po wyborze postaci , załaduję się do końca i metin się wyłącza... Mam net freamwork 4.5 i microsoft visual c++. Próbowałem z kamer modem i bez , cały czas to samo. Jaka może być tego przyczyna ?

Próbowałem bloknąć hs , tym hs bypass ale w tedy wyskakuje "Hackshield update error"

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Ściągasz najnowszą wersje boba , wypakowujesz dokładnie do folderu z metinem i powinno wszystko ścigać. A jak będzie sie nadał wyłączał zrepairuj freamwork'a i vua la .

Opublikowano

Nie pomogło . Nadal to samo , przy logowaniu na sekundę pojawia się okienko z mapą i tymi wszystkim opcjami i znika , loguję się , wybiera postać i jak już się naładuję to metin się wyłącza i tak cały czas... -_-

Czytałem na forum m2bob że nie tylko ja mam ten problem , może poprostu trzeba poczekać ? Macie też taki problem ?

A no i jeszcze , jak wrzucam plik "index" do folderu "pack" to jak włączam to mam taki błąd

@edit

Już nie ważne. Na forum m2bob pisalo coś że na metku od firmy gameforge nie działa. Trzeba czekać na aktualizację ;)

//Mamy od tego dział.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...