Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dzialo Super Pershing'a

julomax1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem nim na becie i powiem tak celność jak działo z magazynkiem haubica w t18 lub coś takiego penetracja taka sobie trzeba walić w wizjery i inne takie miejsca prędkość jak na meda to żałosna Ale pancerz jest super. t28 jest mi go trudno przebić trzeba walić w dół. Według mnie opłaca się go kupić ale rozrywkę masz dopiero po zrobieniu wszystkich modów i skilli załogi w celność

Opublikowano

Penetracja jest wystarczająca, na wyższe tiery wrzuca raz na 10 bitw, celność jest wystarczająca, pancerz jest zajebisty nic go nie przebija :D Mobilność heavy :D

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem dzialo SPershinga jest OK patrzac na jego cene i pancerz. Na topie penetruje, natomiast na 10 tierach co bardzo rzadko sie zdarza jest gorzej. W koncu to med nie moze miec idealnej penetracji gdyz sluzy do flankowania i objezdzania przeciwnikow.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

@up z tego co wiem to trafia max i rz ;) adko na IX tiery

Praktycznie wcale z tego co widze jak gram T110E5 chyba ze w plutonie.

Opublikowano

Moim zdaniem dzialo SPershinga jest OK patrzac na jego cene i pancerz. Na topie penetruje, natomiast na 10 tierach co bardzo rzadko sie zdarza jest gorzej. W koncu to med nie moze miec idealnej penetracji gdyz sluzy do flankowania i objezdzania przeciwnikow.

Objeżdżać przy tej prędkości ? Proszę cie chyba chcesz zajechać T95 z rozwalonym kierowcą i silnikiem.

To pograj na 100%, a dopiero potem gadaj znaffco.

Grałem na 100% załodze tyle że bez skilli nawet dokupienie modułu nie pomogło celowałem ok 7-8 sekund

Opublikowano

Bo ten med ma dobry pancerz i sluzy do walki na krotkich dystansach dlatego dlugo zgrywa. Jak jestes blisko wroga to nie trzeba czekac az sie zgra celownik do konca bo wtedy jest duza szansa na trafienie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...