Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja Archer a PvP na wyższych lvl-ach

JaTylkoChwile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak Ja myślę to mało ludzi robi abs na strzały ale pamiętaj z doświadczenia wiem że wiecej ludzi robi podstawy w eq czyli miecze,2 reka,sztylety bo nie zawsze wejdzie full abs a na strzały działają tylko na hity jak się nie mylę wiadomo w pvp archer jest tak samo dobry co sura BM. Jak na moje oko jeżeli masz dobre eq albo nawet lepsze to zagraj archerkiem Ja miałem na PL 78lv archera i nie nazekałem na pvp wiadomo z szamanem przegrywałem bo abs nie miałem 0% to wiadomo ale dobrze mi sie grało...

Jak kolega wyżej to prawda mają abs ale jak dla mnie mam koleżanke co gra archerkiem 93lv full eq to w pvp daje rade spokojnie i mimo to że mają full abs + 90lv

Opublikowano

Mam Archera 122 Na elite to kosze 180...

Tylko butki na strzaly przewaznie robia ale tow niczym nie przeszkadza

OndteAw.png
Opublikowano

Archer kosa w pvp , co do eq na strzaly to na nowych serverach np solarze nie wiele ludzi ma wiec mozna cos dzialac.

Opublikowano

Dasz spokojnie radę. Skille łatwo rozwinąć, eq też w miare tanie jest. Czasami zdarzy się typ z dobrymi abs ale pamiętaj że większość idzie w miecze/2reka/sztylety.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Od tego jest ten temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/521555-nie-wiesz-jak-postaci-gra-zapytaj-tutaj/

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...