Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] NFSW Cancel Update & Hack with old Trainer

vandal1519

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekam tylko na start serwera. Mam nadzieję, że to co napisałem jest zrozumiałe ;)

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Sprawdzilem, lecz mi kasy nie dodaje trainer 1.1 sie wlacza zmienia na carrere speed upy sprzedaje lecz po zmianie kasy niema;p

Back to BF3...

Opublikowano

Zrobiłerm tak jak jest opisane I gdy właczam launchera to gra mi sie nie włańcza wg nic sie nie dzieje a jak chce drugi raz wlaczyc to pisze ze gra jest juz uruchomiona co zrobic? Mam win 7

Opublikowano

A wytłumaczy mi ktoś jak można wrócić do poprzedniej wersji skoro przy włączeniu launcher sprawdza wersje i robi aktualizacje, dla mnie coś tu jest nie tak.

eRmailBanner2.png

Opublikowano

@reksus66 @WolfLoner

Strzelam bo już się nie bawię z tym ale, czy zmieniliście ścieżkę w tym skrócie wg. tego co ja napisałem (XP) lub autor (Win7)?

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

ok nic nie rozumiem stwierdzenie "strzelam" jest dla mnie całkowicie "czarną magią'.

Czy ktoś mi wytłumaczy jak w grze online z klientem i autoupdat'em mozna grać na starej wersji bo nie kumam.

eRmailBanner2.png

Opublikowano

@reksus66

Ścieżka docelowa skrótu

5. Tworzymy skrót na pulpicie do pliku "launcher.vbs"

a ) klikamy PPM na utworzony skrót

b ) w polu "element docelowy" za aktualną ścieżką wstawiamy

"C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Electronic Arts\Need For Speed World\Data\nfsw.exe" [serwer] [e-mail] [hasło]

np. APEX EU [email protected] fajnehasło

(wszystko oddzielamy spacją)

c ) zatwierdzamy zmiany

@WolfLoner

Strzelam z możliwym rozwiązaniem.

Sądzę, że jest to możliwe przez to, że dzięki temu nie uruchamia się updater, a wszystko i tak dzieje się na naszym komputerze, a klient gry wysyła jedynie informacje nie na odwrót.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja go nie moge znaleźć :/ ale czy ten hack też zadziała na ten z diaxami?

To nie minecraft

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

@up Mu chodzi o rtd bota a nie o minecrafta... W sumie dolaczam sie do pytania kolegi czy będzie dzialc? Rtd bot?

Nfs W : PLADAPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...