Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] NFSW Cancel Update & Hack with old Trainer

vandal1519

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dla was coś ciekawego dzięki temu można grać na starej aktualizacji i dzieki temu mozna uzywac trainerow takich jak ftw 1.1,1.2 i bugowac kasę.

Przetlumaczone przez google translator ( ja miejscami poprawilem )

1. Pobierz pliki
2. Rozpakuj i skopiuj pliki

Skopiuj "ProgramData" Folder to C: \ ProgramData i zamień wszystko!
(Ta ścieżka jest ukryta, musisz wlaczyc pokazywanie ukrytych folderow.)

Skopiuj "Electronic Arts" Folder (od ProgramFiles) do
C: \ Program Files (x86) i zamień wszystko!

Utwórz skrót na pulpicie dla launcher.vbs
Przejdź do właściwości skrótu w "target" Zamień wszystko, co jest w niej

"C: \ Program Files (x86) \ Electronic Arts \ Need for Speed ​​World \ Launcher.vbs" "C: \ ProgramData \ Electronic Arts Need \ For Speed ​​World \ Data \ nfsw.exe" APEX UE [email protected] TWOJEHASŁO

Zmień APEX na Chicane, to będzie twój server. UE do USA, jeśli serwer jest US

DOWNLOAD;

http://speedy.sh/p7kZc/NFSW-CANCEL-UPDATE.rar

SKAN

https://www.virustotal.com/file/07f85ef30b93f5d1b1f264a0cc8251829c97fd6261b670c40c36db4427499007/analysis/1346355100

Linki zewnętrzne podajemy w code.

// TheVolume

Intel Core i5 2500k 3,30 GHz , Kingston HyperX Grey Edition 8GB , Gigabyte GA-P67A-D3-B3 , GTX 550 1GB

NET : http://www.speedtest.net/my-result/4295787876

Opublikowano

Nie testowałem, ale czy nie jest tak, że jak jest stara wersja to nie mozna uruchomic gry i zaczyna pobierać nowszą?

Opublikowano

autor tematu powinien przetestować i powiedzieć czy działa a nie wrzuca coś co bezmyślnie skopiował z innego forum....

Opublikowano

Czy ktoś kto zna dobrze angielski mógłby to przetłumaczyć? Bo nie ogarniam tego tłumaczenia.

On Topic: Działa wam to? Sprawdzał ktoś?

Opublikowano

Możliwe że działa tylko on coś źle zrobił, chciałbym sam spróbować a nie wzorować się na innych wypowiedziach.

Opublikowano

Moje tłumaczenie z interpretacją:

___

Stworzone dla tych, którzy zaktualizowali grę i nie mogą już oszukiwać.

1. Pobierz pliki

2. Wypakuj archiwum (np. na pulpit)

3. Włączamy widoczność ukrytych plików (dla XP) <dowolny folder> / Narzędzia / Opcje folderów / <karta> Widok / <zaznaczamy> Pokaż ukryte pliki i foldery

4. Skopiuj i zamień foldery (kopiujemy z wypakowanego folderu "NFSW CANCEL UPDATE" do ...):

a ) "ProgramData" na dysk C

b ) "Program Files" na (domyślnie) dysk C

Jeśli zainstalowaliśmy NFS World w innym miejscu kopiujemy zawartość "NFSW CANCEL UPDATE\Program Files\Electronic Arts\Need For Speed World" do folderu w Worldem

5. Tworzymy skrót na pulpicie do pliku "launcher.vbs"

a ) klikamy PPM na utworzony skrót

b ) w polu "element docelowy" za aktualną ścieżką wstawiamy

"C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Electronic Arts\Need For Speed World\Data\nfsw.exe" [serwer] [e-mail] [hasło]

np. APEX EU [email protected] fajnehasło

(wszystko oddzielamy spacją)

c ) zatwierdzamy zmiany

6. Od teraz uruchamiamy grę przez utworzony skrót i cieszymy się, że znowu zrobiliśmy EA na szaro

___

Mam nadzieję, że pomogłem i ktoś odnajdzie folder "ProgramData". Myślałem, że to chodzi o "Dane aplikacji" ale tam niestety w folderze Worlda jest tylko jeden plik "UserSetting.xml"

EDIT:

Rozgryzłem, opisuję wszystko dla XP:

We wskazanym przez nas podczas instalacji folderze zapisuje się jedynie ok 15MB, a reszta ląduje w "C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji"

I właśnie tam wrzucamy zawartość folderu "ProgramData"

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Porobie zapasowe kopie folderow i jak bedzie chicane dzialal to sprawdze. Chociaz nie sadze zeby to dzialalo, przeciez oni to raczej zmienili na serwerze nie w naszych plikach, no ale nie iwem.

Back to BF3...

Opublikowano

Zrobiłem już EDIT na poprzedniej stronie:

We wskazanym przez nas podczas instalacji folderze zapisuje się jedynie ok 15MB, a reszta ląduje w "C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji"

I właśnie tam wrzucamy zawartość folderu "ProgramData"

To oczywiście dla XP.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...