Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wukong

KubeN5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy może mi ktoś coś opisać o tej postaci ? Jak się sprawuje na TF, 1vs1, jak radzi sobie na solo topie, jak tam z dmg'iem i wytrzymałościom ? I czy opłaca się kupować tę postać ?

Opublikowano

Jak używasz coś więcej niż tylko szybkości klawiszy, to zrobisz z niego użyteczny top. Innymi słowy postać dla odrobinę mądrzejszych, ulta bardzo przydatna w TF, ponieważ każdego podrzucisz i nikt Ci nie przeszkodzi. Budowany na offtanka, 1v1 raczej słabo mu idzie.

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

AD jest dobry, ap nie ma sensu bo tylko 1 skill pod ap

ulti dobre w teamfightach bo podrzuca każdego którego walnie (co pomaga teamowi, przerywa niektóre skille itd.)

Opublikowano

Bardzo fajna i dająca fun postać , ile to razy poszedł ignite albo exhaust na klona ;P , przydatne ulti w TF'ie , mocny damage i wytrzymały off-tank .

Legenda
Opublikowano

AD z malletem na topa albo jungle, kontruje GP ale jak się złoży armor to Wukong ssie. Trzeba jakiś szybki brutalizer ew. Last Whisper.

Opublikowano

Opłaca sie kupić , TFy rozwala swoim ultem , dmg przyzwoity a na lini jak sie potrafi grać to wytrzyma długo.

graphic.png

Opublikowano

AD z trinity , bardzo dobry na solo top jedno combo E>Q>W i taki harras przeciwnika . TF bardzo użyteczny i można nim juke'ować ale postać dla tych troszke myślących

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Nie ma co się zastanawiać, postać świetna na solotopa.

Mi osobiście b. dobrze się nim gra, nienajgorszy escape system, ulti niszczy przeciwników w tf.

Polecam jego zakup.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Imo E maxujemy pierwszy, bo ma największy bonus dmg/lvl, czyli jest najlepszy do harassu . Full build kosztuje 16k, trochę sporo, w dodatku sztywny. Na czas lane phase warto przemyśleć zakup chociażby philo, potem się go sprzeda, a jest bardzo pomocny. Kaska się zwróci . No, i można wtedy opcjonalnie zaopatrzyć się w inne quinty (nie przeczę, hpreg to też dobry wybór). Całość (poradnika) ładnie wygląda, ładnie. Kolorowo, przejrzyście. 4-, proszę indeks.

buty + 3 Poty - mercury - phage (od kryształka) - zeal (od dagger) - teraz albo giant's belt, następnie we frozen mallet, lub kose na lifesteal za 450 golda - jak już zrobiłes frozen mallet to bloodthrister - zeal w phantom dancer - sprzedajemy shielda, atma i warmog (tutaj kolejność nie ma dla MNIE większego znaczenia, zrób jak uważasz, ja składam warmoga.

Opublikowano

Wukong to postać która jest dla ludzi którzy go po prostu lubią ja go nie trawię . Ale zależy poczekaj na rotację i zobacz czy ci przypadnie do gustu . Ja go kupiłem i nie żałuje bo można nim się fajnie pobawić ale do stałego grania to nie .

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...