Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

~VictorSro~CAP[120]~Nowy NPC~Przyjemna Rozgrywka~

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Noi zagrałem myślę że serwer się rozkreci:) ciekawie się gra nabiłem 80lvl ale niestety mam pewien problem ;/ dostałem crasha w jg i nie moge sie zalogować (pewnie przez to że mam tylko podmieniony media pack ;p ale jest ok jutro normalnego clienta będę miał wiec dam znać czy to taki bug czy tylko przez clienta;)

Nick w grze Metma gildia Resistance. przyjmę tylko dać znać. Miłego grania a może upnę media packa jak dam radę ale nie wiem na jaki server;p

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi również skakał Eset. Ale nie ma co się martwić nie są to żadne szkodliwe wirusy. Wszystko działa jak powinno . Zapraszam :)

Resistance jest, jest już kilka ludzi jak coś :)

Opublikowano

Witam.

Co do tych wirusów. Mam maleńką prośbę czy byłby jakiś gracz na tyle miły i zrobił dokładny skan swojego komputera (Po grze na tym serwerze)

Jest taka sprawa, że starszy brat po grze na tym serwerze i ponownym uruchomieniu komputera stracił pocztę i miał w pip szkodliwych wirusów, Dodam, że jak zgrywał mi clienta to natychmiast pendrive też zaraził się jakimś syfem.

Nie mówię, że to na pewno przez tego clienta, ale tak podejrzewam. Być może gdzieś indziej złapał wirusa.

Prosiłbym któregoś z graczy znającego się na tych wirusach itd. o zrobienie dokładnego skana i odp., czy to coś szkodliwego czy raczej nie.

@Edit

A tu wynik szybkiego skanowania clienta w avaście.

avasti.png

Ten plik SilkroadSrv.exe co to w ogóle jest O_O

A tu dodam skan tego pliku:

https://www.virustotal.com/file/d9ae77e1d4dffc9ccd0e7724e2086c475cb652654dbd9660bb8bf530775448ad/analysis/1346455378/

77678022723864382104.png

Opublikowano

Mi też zaraz coś wywaliło ;p może to coś groźniejszego ale nie wiem

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

To raczej nie jest dokładny scan, ale chyba coś tam jest tylko że większość klientów posiada jakiegoś virusa -.-

https://www.virustotal.com/url/a82f1e9d350a4784e24dc474e1e86eb26db938428acebae75419d2b060b6e75e/analysis/

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

U mnie byly wirusy. Ale jak teraz skanuje ESET'em to czysto. Polecam tego antywira. Od mini po keylogi etc wyszukuje. Ja nie mam problemów z tym clientem. Na początku znalazł wirusy wyleczył je, działają pliki lecz sa pod kwarantanna, czyli jakby miały się w jakikolwiek sposób aktywować, było by to nie możliwe. A co do serwera to zapraszam. Do lv 100, niby leci szybko - ale później już trzeba czekać na ten lv ;x :D.

Opublikowano

Kurde po co gildię stworzyliście :) My już też mamy gildię i teraz nie wiem , unię zróbmy , podajcie nick swojego mastera . Albo my przejdziemy do was , bądź wy do nas no nie wiem.

Opublikowano

Przed chwilką sam miałem tak że nie potrafiłem wbić do gry crash i tyle , zresztą dalej tak mam . Co do kontaktu raczej nikt nie ma , chyba że zobaczysz gm w grze akurat koło cb.

Opublikowano

Kurde po co gildię stworzyliście :) My już też mamy gildię i teraz nie wiem , unię zróbmy , podajcie nick swojego mastera . Albo my przejdziemy do was , bądź wy do nas no nie wiem.

Myślę że powinniśmy połączyć gildię, napisał bym w grze ale zbugowany jestem (Kenwood25 jest masterem nick w grze JackSparrow ) trzeba jakoś śię dogadać nie ma sensu 2 gildi jak narazie

Przed chwilką sam miałem tak że nie potrafiłem wbić do gry crash i tyle , zresztą dalej tak mam . Co do kontaktu raczej nikt nie ma , chyba że zobaczysz gm w grze akurat koło cb.

A clienta całego ściągałeś czy tylko media?
Opublikowano

Jeżeli kogoś zbugowało i nie może się zalogować to urchomcie ponownie komputer lub wylogujcie użytkownika(z win) i zalogujcie. Odpalacie grę i działa(przynajmniej w moim przypadku). Jak pomogłem lajknij;p

Opublikowano

Rozwiązanie problemu z wirusami w plikach Sro_Client.exe silkorad.exe i replacer.exe (wrazie problemów zrób kopię zapasową oryginalnych)

Pliki wziąłem z innego serwera a konkretnie z TerminatioN Sro i wszystko działa aktualnie sam ich używam. U mnie nie wykrywa wirusów może i wam się przyda. (Możliwy crash w grze)

Download

Opublikowano

A ja bym prosił samo media.

Nie chcę pobierać tak zasyfionego clienta.

Tylko nie ten link z epvpers bo tam mi pobiera z prędkością 20kb/s i też są jakieś syfy.

Wiem, że ze mnie cham, ale taki już jestem.

Opublikowano

Hej zaczynam grę na tym serwie od jutra (lub od dzisiaj, jeśli się ściągnie bo idzie 538 kB/s)

Będę miał nick Najk, piszcie w grze do kogo mam napisać w sprawie gildii, ew tutaj :D

Z życiem o wszystko gram, znaczoną talią kart 

I robię to dobrze, tak że wchodzi w krew to nam #WALTER WHITE "

Opublikowano

Nie wiem Sh4ke, ale ile razy do Ciebie piszę w grzę to Cb nie ma . Po drugie nie mów mi o tworzeniu gildi, gdyż ja gram trochu więcej, mimo że mam swój prywatny świat :>. Czy to AceSro czy gdzie indziej, występowałeś jedno-dniowo. Może na PlaySro, byłeś stałym bywalcem. Nie najeżdzam czy coś, tylko stwierdzam, że jeżeli robisz gildi i wiesz że nie bd grał to oddaj czasami komuś gm :).

btw.

Polska gildia Resistance, zapraszam do gry. Pisać w grze: JackSparrow , Metma, Ramuh :)

Opublikowano

Witam . Mam pytanie , opłaca się zaczynać tu grę? Mam nadzieję że z Silkroad r tylko skille są? nie ma żadnej zamiany DG broni u npc prawda?

Macie jakiegoś Tsa?

Jak tu jest z Media?/ bo pobieram grę z 9 partow.. a media trzeba? do tego czy nie?

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Ehh no Gram na serwie ale pare rzeczy boli, narazie poxpie. Czy warto zaczynać myślę że nie zaszkodzi spróbować mam tylko nadzieję że na serwie zmieni się pare

rzeczy.

@Edit

No i moja opinia sewer jest kiepski bardzo kiepski .... 1/10. Co boli? Brak uniqe w jg cave i water temple... itemy 12d sun za silki. Brak free sików. Gold dropi jak powalony z samych mobków mam 8b. Niestety nie działa też prawidłowo forggoten world. Nie miałem okazji próbować CTF i FTW ale nie wiem jak dla mnie nic nie ma na serwie ciekawego, na początku wydawał sie ciekawy. Dziś był jakiś uniqe event i tyle... a i te zmiany w wyglądzie +3+5 porażka wygląda to słabo.. no co powiem Nie polecam chyba że się coś zmieni...

(nabiłem 107 mam dość)

Opublikowano
No i moja opinia sewer jest kiepski bardzo kiepski .... 1/10. Co boli? Brak uniqe w jg cave i water temple... itemy 12d sun za silki. Brak free sików. Gold dropi jak powalony z samych mobków mam 8b. Niestety nie działa też prawidłowo forggoten world. Nie miałem okazji próbować CTF i FTW ale nie wiem jak dla mnie nic nie ma na serwie ciekawego, na początku wydawał sie ciekawy. Dziś był jakiś uniqe event i tyle... a i te zmiany w wyglądzie +3+5 porażka wygląda to słabo.. no co powiem Nie polecam chyba że się coś zmieni...

(nabiłem 107 mam dość)

Zgadzam się . wbiłem na godzinkę. nabiłem 107 lvl i skończyłem grę.. nie ma podstawowych rzeczy na serverze. Brak unique jangan cave , temple itp.

wygląd + w broni to jakaś porażka.. jak ktoś mógł tak zwalić wygląd... LVL idzie jak powalony ;] scrolle na start sa tak dobre ze ja na 90 lvl biłem z LT Party moby na 95.. solo. 0 ludzi na serverze.. Gm napisał że eventy są codziennie o 6:00 nad ranem.. lol napewno nie bede wstawał o 6... zeby iść na event ;D. kolejny minus do suny za silki ORAZ gold xD z Pt moba leci po 50kk ;] ... i te Sun rzeczy w NPC do 81 lvla +7 fb odstraszają... nie ma po co grać ;/ Do puki nie ogarnie tego gm.. nie polecam servera ja więcej tam nie wchodzę :D

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...