Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Systemu Operacyjnego Uzywasz

Pr3zenter

Jakiego Systemu Operacyjnego Uzywasz  

136 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakiego uzywasz : O

• XP
      93
    • Linuks
      3
    • Vista
      17
    • Windows 7
      17
    • 98
      1
    • 95/milenium/home
      5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem XP Rox. Powod jest prosty - nie ma zadnych zbednych bugow, dziala na nim najwiecej programow, gier :}

Tommy Emmanuel is my master !!!!!! Best guitarist. Just watch that: :D

Opublikowano

Vista. Nie mówie, że "r0x". Po prostu się do niej przyzwyczaiłem.

Szukam kogoś kto miałby czas i zrobiłby mi bardzo fajny avek i sygne. Jeżeli by był ktoś chętny piszcie na PW.

Opublikowano

XP

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Pasjonat
Opublikowano

Oczywiście XP, Vista to szajs.. Zwiększa wymagania gry, np. do Diablo2 potrzeba specjalnego patcha, aby gierka działała poprawnie.. To jest po prostu bezsens

" ... Czekając na cud każdy błądzi, dochodząc do dnia w którym bóg nas osądzi... "

Opublikowano

Windows 7 ale zmieniam na starą dobrą Vistę, bo na 7 mi np CS nie za bardzo działa. :/

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...