Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Poprzednie wersje gry?

bambus12321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym sie dowiedzieć czy można w jakiś sposób wrócić do poprzednich wersji worlda, a dokładnie chodzi mi o trick z kasą, bo słyszałem, że na nowym updacie nie działa. Po prostu wrócić do jakiejś starszej wersji, "zbotować" sobie troche kasy i powrócić do wersji aktualnej???

Jeśli nie da się czegoś takiego wykombinować, to czy będzie istnieć jeszcze jakiś tego typu programik, czy coś (nie wiem jak takie coś nazwać xD)???

Opublikowano

Nie będzie to możliwe, bo to był w końcu bug, czyli coś co dało się zrobić na niekorzyść firmy wydającej tą grę.

Więcej takiego czegoś na 99% nie będzie, chyba, że znów się coś zrąbie, ale wątpię ;).

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

ja naszczescie zrobilem sobie 5 mlnow kupilem LFA i jestem zadowolony bo i tak z tych kart packow nic ciekawego nie leci, ale jak wyjdzie to chetnie przetestuje:)

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Hmm. Takich samych trainerów na pewno nie będzie, bo EA naprawiło ten błąd gry z którego trainer kożysta jednakże powstaną na pewno setki innych lepszych hacków, więc nie ma się co martwić. Grajcie przez chwilę bez i doznajcie sportowej rywalizacji :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

UFF, to dobrze. mam jeszcze 1mln, bo kupilem lexusa. I chyba z 10mln na same karty dałem, ale dzieki temu mam wszystkie czesci wysciogowe/profesionalne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...