Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej Cs, skarga

asada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum....nter-strike-16/

Cześć, chciałbym napisać coś aporpo turnieju cs'a, sram na te rangi/nagrody itd, no ale bez ja.

Miałem rozegrać mecz gościu nie dał rady wejść na serwer, czekałem jak deb** aż administracja mi coś napiszę, czekam, czekami ch** nic, liczyłem na w/o czy coś, a tu wracam do domu patrze już wiadomo kto gra finał, no do chu**, ogólnie zrobili ankietę pt "najlepszy zawodnik" . Nie rozegrałem meczu 1/8, a tu jeb ankieta, ogólnie to nie mieli pewności czy Vecter dostanie się dalej do 1/4 a już go dodali do ankiety w ankiecie sami z 1/4. Zero informacji o tym że zostałem "wyjeba**" z turnieju, tak dostałem ostrzeżenie, że jesli jeszcze raz przeklnę na pw, to wywalą mnie z turnieju,a le tego nie zrobiłem. Ogólnie to zaraz ktoś napiszę że ktoś cos dla nas robi, a ktoś zawsze jakiś problem ma, no cieszę się że ktoś jakiś turniej zrobił ale kur**.

Ogólnie dostałem jeszcze 5% za spam, pisałem tylko prawdę + przeklinanie, przecież na pw nikt mi tego nie zabroni LOL. Widze wygrałem turniej za wygraną +5% xDD

PS: Proszę GM o nie pisanie "to nie jest dział skargi" bo kur** jak to nie jest dział skargi to go w koncu zróbcie loi

PS2: Ocenzurowałem przekleństwa, żeby było milej.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano
PS: Proszę GM o nie pisanie "to nei jest dział skargi" bo kurwa jak to nie jest dział skargi to go w koncu zróbcie lol

Ok, ale ja nie jestem GM, ale TO NIE JEST DZIAŁ DO SKARG. I nie, nie powstanie, bo skarge możesz złożyć na pw u organizatora konkursu, który na pewno da ci obszerniejszą odpowiedź niż niewtajemniczeni w temat userzy.

Opublikowano

Gracze, uczestnicy turnieju chyba coś widzą tak? Skoro nei wiesz, nie pisz proste yy, chu** mi to da, skoro on mi odpisze że to nasza wina albo "moja" że mnie wyjeb** z turnieju

a

Albo dobra, je** to i tak nic nie zdziałam z administracją i "załozycielami turnieju" nie wygram, przeciez oni to robią zmyślą o nas xDD. Można zamknąć

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Skąd wiesz co ci odpisze, skoro nawet nie napisałeś? A decyzje o wykluczeniu na pewno nie podjeli gracze, a organizatorzy konkursu, więc z nimi raczej sprawy nie będziesz wyjaśniał, tylko z diablo i 360.

@@@

mój ostatni post w temacie, więc jak coś chcesz jeszcze dopowiedzieć to wal śmiało na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...