Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] Odyseusz miniVIP v.2 CA_EU

odys222

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Był UPDATE !!! Proszę czekać na zupdatowanie hacka !!!

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

ej wez zrob hacka takiego jak gordon sys w pelnej wersji bo wtedy wiecej osob pobierze i zeby nie wylanczalo combat arms bo cos jest pojebane i polowa cheatow nie dziala a w gordonie dzialaly all puki go nie wykrili a to im zajelo caly rok

Opublikowano

Hack zaktualizowany dziś 10.09.2012 !!!

hack Gordonsys posiada loadera który ściąga na bierząco nowe wersje po update, napisałem kiedys loadera jednakże musiałbym go wskrzesić a brak czasu na to mi nie pozwala.

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

CRASH i ja nie mam injectora

pojebany to

pojebane***** sory

ej czemu ja nie mam injectora gdy pobieram hacka??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? bo to mnie wkurwia bo nie mam na jakim grac:d

Opublikowano

OneShoters twoje wypowiedzi są deliatnie mówiąc nie na miejscu. Nie działa.... cóż spróbuj innego hacka np od ghb.

Ps. Ferie? Nie mam ferii ani wakacji bo pracuje więc przychodząc z pracy wole juz nie myśleć o asembelrze, C i mikrokontrolerach oraz innym badziewiu które mnie męczy na codzień, a gdzie tu znaleść czas na wyeliminowanie wszystkich możliwści crashu.

logoy.jpg

Pomocnik
Opublikowano

OneShoters twoje wypowiedzi są deliatnie mówiąc nie na miejscu. Nie działa.... cóż spróbuj innego hacka np od ghb.

Ps. Ferie? Nie mam ferii ani wakacji bo pracuje więc przychodząc z pracy wole juz nie myśleć o asembelrze, C i mikrokontrolerach oraz innym badziewiu które mnie męczy na codzień, a gdzie tu znaleść czas na wyeliminowanie wszystkich możliwści crashu.

Racja, ogarnijcie się kidy odys to moim zdaniem pożądna osoba jeżeli się nie myle sam ominął te zabezpieczenia Nexon;a..

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

damian990 ---->>> kroś Ci zrobił screena albo filmik, innego wyjścia nie ma. Ja testuje hacki na jednym koncie i jak do tej pory bana nie dostałem. Używanie telekilla opk albo innych opcji z przesadą lub nierozważnie wiąże sie z blokadą konta.

Dziś grałem 1h i wszystko ok.

logoy.jpg

Opublikowano

działa mi z PureInject z innymi się wyłancza przetestowałem chyba z 10 lecz mam strasznie lagi przy necie 25 mega kiedyś jak grałem na odys hack gra chodziła płynnie teraz coś się zdupcyło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...