Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Robimy Serwer Hamachi na plikach Rain

LuposPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Był wieczór nie miałem co robić, więc postanowiłem, że nakręcę serię poradników jak postawić serwer na plikach By Rain. Sam z tych plików korzystałem gdy były jeszcze w "modzie", aktualnie mam zamiar wziąć się za nowsze pliki.

Filmy będą dodawane od razu po uploadzie.

Nie hejtować, bo to zue =>

Odc.1 Robimy serwer.

Odc.2 Dodanie GM'a.

Moje Poradniki:

Tymczasowy Brak :D

Daj +

Opublikowano

Osobny odcinek jak dodać GM'a,który trwa Prawie 4 minuty . Japierdole

Postawienie serwera to 50 sekund. A wpis do mysql to 2,5 sekundy

Tutotrial dla opóźnionych umysłowo lub z iQ 60. (Bez urazy jeśli ktoś tu taki jest)

Kolego nie ten czas nie ta gra. Z takim czymś to cofnij się w czasie poza tym mod zaraz to wywali do kosza :) Było 3421235009321 razy :)

Nie hejtuje Cie tylko mowie prawdę. Po za tym nie marnuj głosu na ten zjebany temat ( Metin2 )

Opublikowano

To może ja popierdolę. Chyba każdy wie ,że pliki rain są dla zielonych, chciałem wszystko robić powoli i opisać to.

Moje Poradniki:

Daj +

Opublikowano

Nie opisałeś to tylko omówiłeś. Wielu przed tobą już to dawno zrobiło.

Powtarzam ostatni raz nie marnuj głosu na Metina. Dozbieraj kasy na dobrego kompa i rób gejmpleje.

Opublikowano

Nie no, na pewno świetnie że coś takiego w ogóle zrobiłeś ale ... Ostatnio pytasz o nazwę questu który jest odpowiedzialny za skille (podstawowy quest) a teraz nagrywasz poradnik jak postawić serwer - nic do tego bym nie miał, gdyby nie fakt że teraz chcę abyś opisał krok po kroku dodawanie potworów, zbroi, broni i map na serwer z dokładnym opisem DLACZEGO akurat musimy wgrać danego potwora do npc a nie do monster (na przykład). Dałbyś radę ? Video poradnik to świetna rzecz, na prawdę, ale trzeba wiedzieć coś na temat tego wszystkiego bo samo postawienie serwera to jest dopiero początek.

umarł

Opublikowano

Dobra przekonaliście mnie :D

Pouczę się jeszcze

@Edit1 : Zrobię jak postawić na plikach Sherera, bo nikt jeszcze nie zrobił, i jak wgrać stronę na jego plikach :)

Moje Poradniki:

Daj +

Opublikowano

Dobrze napisane edytowanych <_<

Co do tematu to do zamknięcia .

Moje Poradniki:

Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...