Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z goleniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwykłą maszynką od gillete, tylko posmaruj potem jakimś kremem po goleniu. Najlepiej zrób to przed snem, żeby pachy Ci się nie obtarły, bo ból jest wtedy niesamowity :)

Opublikowano

Jaki głupi temat, możesz sobie wypalić i się pozbędziesz, albo kup sobie maszynkę...

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Zwykłą maszynką od gillete, tylko posmaruj potem jakimś kremem po goleniu. Najlepiej zrób to przed snem, żeby pachy Ci się nie obtarły, bo ból jest wtedy niesamowity :)

Gorzej jak się zatniesz a potem masz trening ;_;

Opublikowano

Gorzej jak się zatniesz a potem masz trening ;_;

Dlatego mówie, najlepiej przed snem, żeby nie być w ruchu. A golić pachy przed treningiem to samobójstwo, wiadomo - pot, ruch, potem nie dziw, że skóra czerwona :).

Opublikowano

@2xup

I masz osobną do twarzy i do pach, czy jedną golisz się tu i tu?

@down

Nie o CIebie mi chodziło, zanim posta napisałeś to ja wysłałem mojego i chodziło mi o 2xup'a

Opublikowano

@Up

Nie gole się :D Na twarzy nie muszę mam to w genach że nie mam zarostu ;) A pod pachami się nie gole, bo jak napisałem wyżej wole być naturalny.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Zmocz włosy wodą, nałóż na nie piankę / szampon i zgol maszynką (swoją, nie używaj czyjejś!).

ROTLF, co ja piszę.

Opublikowano

ja też kiedys myslalem że golenie pach jest dla ciot. Ale pójdź sobie na 4h trening kick boxingu...

cuchnęło niesamowicie, + włosy takie mokre, fuu :D Teraz golę się normalną maszynką jednorazówką.

skpUo.png

Opublikowano

Ja sobie skracam wlosy pod pachami :) Biore maszynke elektryczna i na iles tam milimetrow :D

Po co robisz z siebie wydepilowaną ciotę? W jakim celu golić się pod pachami?

Jak sie duzo pocisz, moze to troche pomoc. Jak chodzisz na trening, mniej smierdzisz. Jak w Lecie jest cieplo, zeby sie ogolnie mniej pocic :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Sorki, że trochę nie na temat, ale po co tu piszcie skoro wyraźnie napisał :

Do zamkniecia

;).

91041133664860587265.png
Created by

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...