Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mincraft sie zacina

Staying Alive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak. Wchodze na serwer. Nic sie nie dzieje. Po Pół minuty/3 zaczyna sie strasznie zacinac . Nie mam pojecia co sie dzieje. Komputer mam kompletnie nowy (tydzien moze dwa) reinstall minecrafta nie pomogl. prosze o szybką pomoc. Z góry dziekuje :]

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Pomogłem ???

Daj "+"

1316166568_by_dominic777.gif

Opublikowano

Mody ? Czasem tez tak mialem , polecam only optifine zalozyc i jakos odrazu sie poprawia.

Opublikowano

bez modow tak jak powiedzialem reset zrobilem. Mialem Optifine tez duzo nie pomogl

:[

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Pomogłem ???

Daj "+"

Opublikowano

Instaluj optifine oraz zakończ procesy typu przeglądarka / pobieranie / steam / skype / gg lub po prostu aktualizuj jave i inne sterowniki

Pisać w sprawię budowniczego

15 + / GG / skype epickie budowanie

Serwer 50 slotów więcej informacji na PW

Opublikowano

no wiecie.... tu nie chodzi o procesy i neta moim zdaniem. Na przyklad w LoLu na very high wyciska 120 fps . no ale sproboje i dam znac czy cos pomoglo :]

Pomogłem ???

Daj "+"

Opublikowano

Powyłączaj zbędne programy w tle. Przeczyść kompa Ccleanarem.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...