Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Polska scena Youtube'rów, młodzieży.

狗Regis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym temacie poruszę pewien temat, który został już podany w Temacie, ja opiszę to po krótce, zaś reszta dopisze swoje...

Jak wygląda obecne prezentowanie się Polski w internecie?

- Wiele osób uważa w tym i ja, że większość Filmów Polskich, chodzi tutaj o krótkie filmiki, typu VBlogi są lipne, pokazują jak Polacy zachowują się na co dzień, dodatkowo wyszło z tego nowe przysłowie, a raczej powiedzonko.

,, Chcesz być sławny? - Zrób z siebie idiotę w internecie ! ''. Wiele osób to potwierdzi, jest też taka cząstka osób, które wiedzą o czym mówią i mają na dany temat pojęcie i nie przejmują się komentarzami pod swoimi filmikami. Tutaj jednak mówimy o tej drugiej części osób, które nie mają zielonego pojęcia co robią, jak robią i po co to robią.... - Najwidoczniej uważają, że jeżeli wstawią jakiś prostacki i marny filmik na YT ze sobą w głównej roli, to dostaną Podwórkowego Oskara od znajomych, owszem takie filmiki nie są złe, ale gdy już chodzi o większą skale oglądalności, to już jest zwykła przesada.

Jeśli chodzi o młodzież, to tutaj tyczy się - Młodych * dresów *, ostatnio idąc sobie ze znajomym przez rynek widziałem dzieci, które ledwo wyrosły z butów i mają tyle do powiedzenia, co nic, jedyne ich słowa to - * Ku*** * i tak dalej, kiedyś znajomy moich rodziców prowadził ze mną rozmowę, o tak na luzie, opowiedział mi, jak raz poszedł do Sklepu po trunki i coś tam do jedzenie, standardowe zakupy. Wychodząc ze sklepu natknął się, ja kto mówił na grupkę dzieci, maksymalnie do 14 lat, dwóch piło piwa, trzeci palił papierosa, a reszta tam stała i ten z piwem powiedział tak:

- Mam 14 lat i mówię wam ku**a, przeżyłem całe życie, już mi nic więcej nie trzeba.

/ Tutaj nasuwa się pytanie, co może taki zasmarkaniec wiedzieć o Prawdziwym życiu? Widział kiedyś raz patrol Policji i jest Jot Pe, bo w myślał to wypowiedział.

- Trochę się rozpisałem..

Opublikowano

Zacznijmy od tego że debile są wszędzie, nie tylko w Polsce, są w USA, Niemczech, Rosji itd. Taki Luntek, Gracjan i inne wytwory internetu, oni żyją z hejtu im dłużej ich hejtują w komentarzach, tym dłużej się utrzymują.

Co do vlogerów, mogę się odnieść krótko- większość robi show udolnie lub nieudolnie. Jest kilku którzy robią vlogi i show dobrze, ale zacznijmy od tego ile lat do tyłu jest Polska w porównaniu np. z USA kiedy tam śmigał dawno YT, u nas większość filmów to były marne kompilacje kocich wypadków, w tej chwili idzie to w dobrą stronę, ale jeszcze wiele brakuje. BTW wiele też zależy kogo oglądasz.

14 letnich dzieci nie będę komentował.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...