Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nevethis - Cała prawda, zapraszam !

Zardzewialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1 - w życiu bardziej chujowszego ataku na forum nie widzialem. To co zrobiliście jest żałosne ;) Zemsta, nic dodać nic ująć :)

Po 2 - Śmiesz twierdzić, że gówno potrafie? Jak zauważyłeś forum, serwer to moja zasługa, beze mnie nic by nie powstało. Ty zrobiłeś forum? Odjebanie żałosnego tła z pedalskim smokiem nazywasz stworzeniem forum? Trzepie kase na IS? Kurwa, śmiech na sali :) Jak narazie jestem w chuj stratny na tym serwerze, tak jak i Mucha. Ale ty niestety gówno wiesz ;) "Skrypt czyszczacy logi do navi " - no ja pierdole kurwa mać.. inaczej się tego nie da opisać.

Zachowujecie się za przeproszeniem jak niedojebane przedszkolaki. " Oddamy ci forum jak spelnisz nasze zadania " kolejne ja pierdole kurwa mać.. 30 min i forum stoi o.O Magia kurwa? No ale wiesz.. ja nic nie potrafie :(

Po 3 - Do wszystkich czytajacych ten debilny temat.

Jak oni moga oceniac nasz serwer skoro nawet na nim nie grali(wypowiedz wyzej)? xD

Wejdzcie, przekonajcie sie, ze to co oni pisza to stek bzdur spowodowany checia zemsty :)

Dziekuje :)

//Edit

Co do pana Zardzewiały

Już raz napisałeś na mnie skargę na forum Xenox, obrażając mnie jednocześnie :)

Co sie potem okazało? Wszystko kłamstwa.

Sam sie do tego przyznałeś i przepraszałeś :)

U was dwulicowość nie ma miary ;)

Szukasz administratora na swoje forum?

Zerknij do tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/1584854-administracja-forum/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...