Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nevethis - Cała prawda, zapraszam !

Zardzewialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów oraz ludzi zainteresowanych grą na Nevethis ! Napisze wam teraz całą prawdę o tym serwerze.

Zacznę od ''dream'' administracji.

Założyciel serwera AoD ( Na mpc nick loginer111 ) kompletnie nic nie zrobił na serwerze, całą robotę odwala tam Endorfine, który za każdym razem naprawia serwer, a całe forum zrobił Aqel styl i wszystko dobrał Team i ogarniał sam całe forum.

Na Nevethis dostaje się bany '' za prawde, ryj, lub po prostu za nic'' napiszesz tam za dużo to dostajesz perma.

AoD już raz rezygnował i odchodził z własnego serwera, przez co cała kasa ( jednego ogarniętego w team ) Muszaka została wyrzucona w błoto, ten projekt w ogóle nie wypalił. Ten serwer to jedne wielkie jaja ! Stworzony z nudów, bez pomysłu ! Po prostu śmiech na sali.

Posty które się pisze na forum zostają usuwane.

Teraz jeden przykład z gry : GA Endofine ma przyjaciół w grze DarkPheonix oraz Scooby, ich gildia dostała na wojnie 100:4, a wiec Endorfine od razu zaczął sprawdzać baze danych czy nie zostały na serwerze rozdane rosy okazało się że nie. Wiec Scooby zrobił kolejną wojnę z tamtą gildią, Endorfine wszedł na wojne i przeciwników scoobiego zabijał komendą

Jak Scooby i DarkPheonix chcieli wbić max lvl 105 to raty były 150%, po wbiciu lvl takie raty już ani razu nie zostały ustawione.

A wiec pozdro dla tego serwera, życze udanego projektu i wielu ludzi !

Jeżeli moderatorowi nie podoba się to że ten temat dałem tutaj proszę o przeniesienie !

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów oraz ludzi zainteresowanych grą na Nevethis ! Napisze wam teraz całą prawdę o tym serwerze.

Zacznę od ''dream'' administracji.

Założyciel serwera AoD ( Na mpc nick loginer111 ) kompletnie nic nie zrobił na serwerze, całą robotę odwala tam Endorfine, który za każdym razem naprawia serwer, a całe forum zrobił Aqel styl i wszystko dobrał Team i ogarniał sam całe forum.

Na Nevethis dostaje się bany '' za prawde, ryj, lub po prostu za nic'' napiszesz tam za dużo to dostajesz perma. AoD wyrzucił pare osób za to co Fa i jego kolesie odstawili na forum ( zniszczyli , zamkneli i zaczeli stawiac warunki )

AoD już raz rezygnował i odchodził z własnego serwera, przez co cała kasa ( jednego ogarniętego w team ) Muszaka została wyrzucona w błoto, ten projekt w ogóle nie wypalił. Ten serwer to jedne wielkie jaja ! Stworzony z nudów, bez pomysłu ! Po prostu śmiech na sali.

Posty które się pisze na forum zostają usuwane. Zostaje usuwane aby nie przepłacać za forum ,forum nie jest tylko do nabijania postów

Teraz jeden przykład z gry : GA Endofine ma przyjaciół w grze DarkPheonix oraz Scooby, ich gildia dostała na wojnie 100:4, a wiec Endorfine od razu zaczął sprawdzać baze danych czy nie zostały na serwerze rozdane rosy okazało się że nie. Wiec Scooby zrobił kolejną wojnę z tamtą gildią, Endorfine wszedł na wojne i przeciwników scoobiego zabijał komendą ;)i co ze zabijał? kille komendą nie są zaliczane do killi gildi -.-

Jak Scooby i DarkPheonix chcieli wbić max lvl 105 to raty były 150%, po wbiciu lvl takie raty już ani razu nie zostały ustawione. - takie raty sa ustawione do tej pory -.-

A wiec pozdro dla tego serwera, życze udanego projektu i wielu ludzi ! ;)

Jeżeli moderatorowi nie podoba się to że ten temat dałem tutaj proszę o przeniesienie !

Pozatym temat został napisany przez osobe która została wyrzucona z teamu i sie mści

Shook osobiscie do cb nic nie mam ale nie pisz głupot o Nevethisie Bo to same bzdury wymyslone przez pare osob . :(

Opublikowano

Tak ustawiliście te raty teraz ? Ja nic na tym forum nie robiłem i się nie mszczę tylko uprzedzam ludzi którzy chcą tam grać, nie chce aby ich czas poszedł na marne tak jak mój przez to że dostąłem perma za nic. ;)

Był w tej gildii wiec zostały zaliczane ;)

Wypowiedz kolejnej osoby na forum Nevethis to jest CYTAT !

''Cała prawda o AoDzie.... Jest to człowiek bez ambicji, który gówno umie, tylko jedynie umie nakłonić "wołów" do odwalania roboty. Jest to zajebana kurw i uprzedzam, że nie warto grać na tym serwerze, ponieważ to nie jest CSYT2 tylko jebane gówno, które jest bez przyszłości, tak jak każdy serwer pałoda. W dodatku na serwerze AoD nie gra czysto, dostawałem Eq na zawołanie tych suk. Wystarczyło, że napiszę " AoD daj eq" i dostawałem to co chcę http://nevethis.xaa.pl/Smileys/default/smiley.gif. w dodatku powiem Ci coś pizdozjebie.Gdyby nie ja, to byś chuj zrobił ty cipo zajebana i na pewno wasz zasrany serwer zdechnie też nie wspomnę tutaj o extreme, na którym też suko mi dawałaś eq. Jesteś jebanym zerem bez przyszłości. Odradzam Wam grać na tym pojebanym serwerze, ponieważ tutaj za miesiąc stracicie cały swój czas, a polecam Wam serwery typu Ravia.eu Teraz nie spodziewajcie się żadnych nowości na forum i w grze bo ci kalecy (prócz MMA) nie umieją nic zrobić. Jedyne co zrobili sami, to ustawili znaczki GM'a mojego autorstwa''

Opublikowano

Witam.

Hmm, po tym co widać do [HA] się nie interesuje serwerem, całą robotę odwala za niego team...

Szczerze, taki admin to nie admin tyle.

Opublikowano

Dokładnie HA tylko zragnia kase z IS którego nawet nie umiał zrobić ! ;)

Ten serwer to dno, niby legendarny csyt2, a tak na prawdę nic tam z csyt2 nie jest ;)

Opublikowano

Przykro mi to mówić ale jesteś żałosny. AoD najpierw wyrzucił Cie z Team extreme, a potem zaufał ci jeszcze raz i byłeś modem na Nevethis. Od zawsze uważałem Cię za najgorsze ścierwo ale Cie tolerowałem. Miałeś eq od kogoś od nas? Przez miesiąc biegasz z 75 lv stalki fmsem. Twoja składnia i język wypowiedzi pokazuje jaki jesteś żałosny. Tyle ode mnie.. Btw.. Nawet mnie nie było na tej wojnie..

Opublikowano

nie chce aby ich czas poszedł na marne tak jak mój przez to że dostąłem perma za nic. ;)

Zostałes dyscyplinarnie wyrzucony z teamu za co? razem z [FA] i jego przyjaciułmi zrobiliscie z forum g*wno inni je zamkneli i zaczeli stawiać warunki , jesli nie dacie nam tego i tego nie damy wam forum wszystkich gm-ow i obecnych modkow medrcow pobanowaliscie i pozabieraliscie rangi i po co to zrobiliscie? po to by miec GM na innym servie a teraz sie mscicie za ta ze zostaliscie za to zbanowani i wyrzuceni z teamu .

Najgorsze jest to że ludzie wierzą w wasze brednie ;(

Opublikowano

Fataleq ja nie gram na Nevethis, wiec mam 75 lvl.

Tylko Fataleq zacznijmy od tego że ja się nie miesząłem w rozwalanie forum, ale teraz to przegiął AoD pałe... wywalił mnie z team za nic, nie miałem ani admina na forum a nic nic, AoD mnie nie wyrzucił na s2 tylko sam odszedłem z team, wiec nie pisz głupot, na Nevethis poświęciłem czas i włożyłem prace, a potem miał bym rozwalać forum ?

Edit : Nasze brednie ? To jest prawda a nie brednie,, niech ludzie wbiją na ten serwer i popełnią ten sam błąd co my, ja się nie pakowałem w rozwalanie forum, nic nie zrobiłem, nawet mnie wtedy na kompie nie było !

Opublikowano

Pozatym temat został napisany przez osobe która została wyrzucona z teamu i sie mści

Shook osobiscie do cb nic nie mam ale nie pisz głupot o Nevethisie Bo to same bzdury wymyslone przez pare osob . :(

Mucha, to jest prawda. Sam nic nie robisz, tylko sponsorzysz ten nędzny serwer... nikim innym. Jesteś zastraszany, aby sponsorować serwer, bo inaczej Endorfine by Cie zjadł przez gg :c, a prawda jest taka, że ten serwer nie ma przyszłości. AoD (loginer111) nie ma pomysłów na serwer i na pewno ten serwer za miesiąc upadnie (jeżeli Mucha zmądrzeje i bedzie oszczędzał klocki lego).

Odradzam Wam grać na tym serwerze. Pozdrawiam, były Administrator Nevethis, Aqel.

Opublikowano

To Aqel się bawił a mnie wtedy nawet nie bylo, zapytaj się jego

Zgadzam się z Aqelem i jak najabrdziej się pod to podpisuję ! Nie grajcie tam !

Opublikowano

Mucha, to jest prawda. Sam nic nie robisz, tylko sponsorzysz ten nędzny serwer... nikim innym. Jesteś zastraszany, aby sponsorować serwer, bo inaczej Endorfine by Cie zjadł przez gg :c,

Juz nawet sie pisać nie chce Nie lubie ludzi ktorzy co kolwiek uslyszą to odrazu wsyzstko wiedza nic o mnie nie wiesz Zastraszany? Oj nie nie Myślisz ze wiesz o ludziach wszystko a nie wiesz nic ...........

Mozesz sobie wymyslac dalej glupoty My i tak sobie poradzimy pisales ze bd gnoil nas na kazdym kroku Ale my nie odpuscimy Ten server został stworzony przez ludzi którzy zrobili coś razem i włozyli w to dużo pracy Tak jak endorfine i Dawid a ja nie zrobiłem nic i i jestem tylko glupim sponsotrem ? owszem mało zrobiłem bo nie miałem co zrobić gdyz chlopaki dobrze sobie radzili .

Opublikowano

Chłopaki dorbze sobie radzili ? Ty nic nie umiesz zrobić, pytałem Ciebie ile max hp w bonie a ty opdowiedz '' nie wiem '' to jak ty coś chciałes robić z serwerem.

Opublikowano

Chłopaki dorbze sobie radzili ? Ty nic nie umiesz zrobić, pytałem Ciebie ile max hp w bonie a ty opdowiedz '' nie wiem '' to jak ty coś chciałes robić z serwerem.

i własnie to poprzeda moja poprzednia odpowiedz . Mam wielu swiadkow w tym ^^ ze pytales sie "ile jest max hp ?" i teraz pytanie co to znaczy ? ile jest max hp w bonie ? czy ogolnie ? hym .............................

Opublikowano

Aqel zgadzasz się na opublikowanie naszej rozmowy? Może wszyscy dowiemy się o co ta szopka ; ) No więc oświadczam:

Nasz kochany były Forum Admin prawie płakał jak pisał ze AoD na innym forum zbanował jego kumpla i teraz nie odpuści póki go nie przeprosi. Moim zdaniem dziecinada.. I te śmieszne warunki na forum co musimy zrobić aby odzyskać forum. Płakać się chce ; )

Opublikowano

Juz nawet sie pisać nie chce Nie lubie ludzi ktorzy co kolwiek uslyszą to odrazu wsyzstko wiedza nic o mnie nie wiesz Zastraszany? Oj nie nie Myślisz ze wiesz o ludziach wszystko a nie wiesz nic ...........

Mozesz sobie wymyslac dalej glupoty My i tak sobie poradzimy pisales ze bd gnoil nas na kazdym kroku Ale my nie odpuscimy Ten server został stworzony przez ludzi którzy zrobili coś razem i włozyli w to dużo pracy Tak jak endorfine i Dawid a ja nie zrobiłem nic i i jestem tylko glupim sponsotrem ? owszem mało zrobiłem bo nie miałem co zrobić gdyz chlopaki dobrze sobie radzili .

Ja wiem najwięcej, szkoda tylko, że archiwum z komórki nie mogę dać. Ja nie wymyślam głopot, tylko mówię prawd i lepiej nie pisz, bo nie umiesz poprawnie stawiać znaków interpunkcyjnych. Co do tego, że mało robiłeś, to Ci powiem, że nic nie robiłeś, bo nie umiesz nic zrobić. Jesteś sponsorem i tyle, a przyznam, Endorfine i MMA ogarniali w miarę, ale AoD który nie umiał wgrać do navi skryptu który oczyszcza logi, to porażka.

Co do Endorfine, weź się przyznaj, że źle robiłeś i nie odwalaj głupot, bo to jest śmieszne, ale jak chcesz, to się baw w ten serwer. Ja Ci powiem tyle - Byłem na tym serwerze, ponieważ było mi szkoda poświęconego czasu i Was, ale teraz mam to w poszanowaniu. Mam nadzieje, że serwer upadnie :)

Opublikowano

i własnie to poprzeda moja poprzednia odpowiedz . Mam wielu swiadkow w tym ^^ ze pytales sie "ile jest max hp ?" i teraz pytanie co to znaczy ? ile jest max hp w bonie ? czy ogolnie ? hym .............................

masz świadków jak CI to na pw pisałem, ile max hp w bonie ! Nawet nie wiedziałeś co odpowiedzieć, nie pogrążaj sie muszak, odpuść to sponsorowanie bo tylko kase tracisz..

Opublikowano

Panowie wybaczcie że się wtrącam w nie swoje sprawy, ale uważam że Twórca tematu nie ma racji. Spróbowałem gry na tym serwerze i osobiście uważam że serwer można jeszcze "naprawić" przywrócić klimat,ludzi itp.. Wystarczą odpowiednie umiejętności ale niestety jak narazie nikt nie ma tam dość ambicji... Aczkolwiek prawda jest taka że ludzie wywaleni z Teamu Nevethis się w danej chwili mszczą ponieważ myślą że dzięki temu poczują się lepiej. Dlatego powiem krótko - Na serwerze warto grać ale pod warunkiem że serwer zostanie postawiony na nogi tzn. że zamiast ciągłego dodawania nowości Team zajmie się czymś na czym realnie wszystkim zależy - klimacie i bezawaryjności, jeśli te dwa aspekty zostaną spełnione ten serwer ma realne szanse na zostanie jednym z lepszych serwerów. Tylko na przyszłość radzę ostrożniej dobierać team :)

Opublikowano

masz świadków jak CI to na pw pisałem, ile max hp w bonie ! Nawet nie wiedziałeś co odpowiedzieć, nie pogrążaj sie muszak, odpuść to sponsorowanie bo tylko kase tracisz..

owszem am swiadkow bo mialem ss -.-

Nie wiedzałem ? nie wcale tylko jak miałem 20 PW to troche trudno było odpisać w pare sekund

A i aqel sporoboj dobrze stawiać znaki a przy tym szybko pisac na Malej klawiaturze w telefonie -.-

Panowie wybaczcie że się wtrącam w nie swoje sprawy, ale uważam że Twórca tematu nie ma racji. Spróbowałem gry na tym serwerze i osobiście uważam że serwer można jeszcze "naprawić" przywrócić klimat,ludzi itp.. Wystarczą odpowiednie umiejętności ale niestety jak narazie nikt nie ma tam dość ambicji... Aczkolwiek prawda jest taka że ludzie wywaleni z Teamu Nevethis się w danej chwili mszczą ponieważ myślą że dzięki temu poczują się lepiej. Dlatego powiem krótko - Na serwerze warto grać ale pod warunkiem że serwer zostanie postawiony na nogi tzn. że zamiast ciągłego dodawania nowości Team zajmie się czymś na czym realnie wszystkim zależy - klimacie i bezawaryjności, jeśli te dwa aspekty zostaną spełnione ten serwer ma realne szanse na zostanie jednym z lepszych serwerów. Tylko na przyszłość radzę ostrożniej dobierać team :)

Zostanie dodane new eq i moze katakumby potem zaczniemy eliminowac all bledy oraz bugi choc tego moze nie widac co chwile jest cos usuwane (bug.blad) z servera

Opublikowano

Tak zostanie dodane new eq już to widze.. znowu jakiś badziew ? Ten serwer jest słaby, nudny jak się wszyskto zrobi. Na serwerze grają 3 osoby.

Opublikowano

Tak zostanie dodane new eq już to widze.. znowu jakiś badziew ? Ten serwer jest słaby, nudny jak się wszyskto zrobi. Na serwerze grają 3 osoby.

Nie ma jak wypowiedź na poziomie. Słaby? Co chcesz przez to powiedzieć? Rozwiń swoją wypowiedź albo się nie wypowiadaj. Nudny jak sie wszystko zrobi? A który serwer taki nie jest? Co do tego że mało osób na tym serwerze gra to racja ale to by się dało nadrobić gdyby była jakaś osoba która zajmowałaby się wizerunkiem serwera. I czemu oceniasz coś o czym nawet nie masz pojęcia? Znowu jakiś badziew - Śmieszne. Powiedz o co dokładnie Ci chodzi o jakie itemy. A jedyny taki poważniejszy błąd jaki widze to stanowczo zbyt duży drop broni na 75 w nowej mapie.

Opublikowano

Nasz Team Hackerów i jego groźby : D Włamią się nam do bazy przez strone :< Wg nich MySql to "Moja Szkoła"...

93023905.png

Okazało się, że nasz FA nie ma nawet bazy danych do forum, więc 15 minut i wszystko było w stanie sprzed kilku minut ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...