Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Przenoszenie !

domin3p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , mam problem bo postawiłem miasto na mapce gdzie tylko 3 dirty i bedrock odrazu jest ;/ , nie moge zbudować metra , ani surowców nie ma ...

mam dwie prośby :

pierwsza to taka czy da się skopiować to miasto moje i same budynki postawić na drugiej płaskiej mapie ale z surowcami i z około 60 do bedrocka

a druga to właśnie potrzebuje takiej mapy z surowcami i daleko do dirta czyli takiej normalnej tylko płaskiej

Opublikowano

Dałbym like ale , nie wytłumaczyłeś mi nic ;/ , jak miasto przenieść ?

Opublikowano

Możesz użyć modyfikacji "Flatland Plus" czy coś takiego (dokładnej nazwy nie pamiętam). Będziesz mógł ustawić sobie z jakiego materiału będą wszystkie bloki na mapie płaskiej i będziesz mógł sobie ustawić wysokość do której ma sięgać powierzchnia (czyli najwyższa warstwa bloków np. jak ustawisz 100 to będzie 100 wysokości). Niestety nie pomaga ci to w problemie z surowcami ale mam nadzieję że poogłem choć w części ;)

Opublikowano

Poradnik jak używać McEdit'a:

http://www.youtube.com/watch?v=egkT4G3FnWM

W linku jest download z tego co pamiętam.

Jeżeli ten film nie pomoże wpisz w Google lub YT McEdit how to use / Jak go używać.

@Edit

McEdit jest programem dzięki, któremu możemy edytować nasz ukochany kanciasty świat w Minecrafcie.

Lepiej samemu jest dojść co i jak. Lepiej się wtedy zapamiętuje. (Oparte na moich doświadczeniach.) ^_^

67qtMtN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...