Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupno czołgu premium

sebka32414

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jak kupić czołg premium na allegro jestem całkowicie zielony w tym sprawach ponieważ 1 raz kupuje coś przez internet

Odrazu mówie że nie posiadam konta bankowego ani nic innego próćz konta paypal i tu pytanie jak inaczej zapłacić

niektórzy mówią żeby iść na poczte i wysłać ale co ja mam powiedzieć gdzie co i jak

znalazłem ciekawą ofertę czołgu lowe http://allegro.pl/world-of-tanks-wot-czolg-lowe-od-reki-firma-i2586021364.html nie wiem czy można wstawiać linki do stron ale raczej tak :)

95,5 procent komentów to pozytywne więc raczej powinno się udać tylko nie mam żadnego pojęcia jak to kupić

nie pisać durnych komentów ale jesteś zielony,idiota itd ponieważ 1 raz coś takiego robię i nie znam kompletnie na tym

pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

pobierają wartość czołgu np w przypadku lowe 12500 gold jeżeli tyle nie masz konto zostaje n minusie i musisz wpłacić nalezna sumę czyli ok 200zł ;)

24n3chy.jpg

Opublikowano

Oferta oplacalna, musisz wypelnic druczek pocztowy wpisujac dane sprzedajacego aby zaplacic. No i musisz miec konto na allegro.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Kup go sobie, a pograsz jedną, dwie bitwy. Potem ban, ewentualnie będziesz musiał wpłacić 200zł żeby Ci odblokowali konto, a Lowe nie dostaniesz.

Opublikowano

Niech kupi to sie przekonam.

No nie powiem, chamskie to jest. Nie wiem czy on zarabia, ale jeżeli nie, to 150zł to wielkie pieniądze, więc może sam mu je dasz? :)
Opublikowano

Nie mam zamiaru sie klocic, nie prowokujcie. Po prostu nie wiem czy to prawda bo u mnie w klanie chlopaki kupuja na allegro i jakos nic.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Tak trudno ruszyc dupe po paysafecard ? Omg.

Alllegro -

-Placisz wiecej jesli masz pewnosc

-Duze ryzko zrobienia w huja i cofniecia prezentu

-Mozliowsc bana

Przelew poczta/Paysafecard

-PSC kupujesz w sklepie , wisujesz kod lub kody na stronie , i czołg jest na koncie.

- Przelew czy w banku czy na poczcie tak samo jak PSC 100% pewnnosci . wszystko na stronie wota tak jak psc , tylko ze dojdzie pozniej przelew a co za tym idzie tank

Opublikowano

Dodam tylko ze druczkiem placisz dodatkowe 2,50zl.

Wiele osób nie posiada tak wielkich pieniędzy jak ty , ravonerze. Tylko ciebie stać na druczek za 2,50.

Opublikowano

to dla mnie bez sensu a co jeśli kolega kupi mi lowa w formie prezentu i co bana za niego dostane bo dostałem lowa? to całkowicie bez sensu no chyba że to jakoś robią że taniej wychodzi i sprzedają

szkoda napaliłem się strasznie na ten czołg już te 150 zł bym dał ale 200 zł za czołg który nie istnieje to dla mnie głupota :>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Powiem Ci tak. Ravoner chce się przekonać, ale ja osobiście odradzam Ci kupna tego czołgu, 150zł nie ma co, pieniążki to są, a wydać je na marne nie ma na co.

Opublikowano

A ja kupiłem czołg premium za uczciwą cene na allero, mam tego lowa pół roku, sprzedawca jakoś nie wycofał wpłaty -.-. Dodam, że ludzie którzy mają 99,9% pozytywów wątpie, aby byli oszustami.

76561198018588473.png
Opublikowano

@Up2

Tylko wszyscy co kupili wczesniej niz 3tygodnie temu mają to jeszcze "legalnie" a ci co kupili lub chcą kupic teraz już nie i na 100% jest ban.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...