Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kbot kupno

Siubaduba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witma wiem ze byly owe tematy ale chce znac tez wasze zdanie na temat kupna Kbot

1. Jakim sposobem najlepiej kupic

2. Jak sie to odbywa np. robie przelew i co dalej...

3. Jak czesto są aktualizacje

Jestem niepelnoletni i nie chce bez sensu tracic kaski

chodzi raczej o bot noGG

Opublikowano

dołóż 60 zł i masz pewnego PBDO bota ... kbot to już przeżytek , nie wiadomo czy w ogóle ruszy

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

najlepiej Kbota nie kupować , doszedłem do tego odkąd jest sposób na pdbo bota , wiem że niedługo się skończy dlatego kupuje go już za 3 dni !

Kbot ma strasznie długie aktualizacje i mało bocisz , a jeśli dołożysz 60 zł to aktualizacje max masz do 2 dni , co żadko się zdarza zazwyczaj 12h i jest nowa wersja !

A teraz odp na twoje pytania :

1. Najlepiej PayU chyba że nie masz to PSC

2. przelewasz kase wysyłasz id konta lub Cr i dodajesz sobie licke do tego ID którego chcesz.

3. Aktualizacje są długie nawet do tygodnia (ta która jest teraz) a tak to 3 dni i kbot jest ;]

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

Kbota się nie opłaca , już lepiej pbdo-bota , x2 tyle zapłacisz niż za kbota noGG, ale masz szybsze aktualizacje, opcje GG, większe zarobki , oraz innych wiele ciekawych rzeczy ;p

Opublikowano

oraz innych wiele ciekawych rzeczy ;p

A jedną w szczególności.

Jesli dostaniesz bana na ID, na które masz licencję Kbota, to musisz ją przenieść na inne konto, nie za darmo.

W "pedziu" odpalasz po prostu kolejne konto, i tyle.

Pozdrawiam,

Katarzyna

Opublikowano

chłopaki, i Katarzyno:

Kbot jest taki ale dlaczego? ile warty powiedźcie Mi? 25 zł na kbota no gg to aż tak dużo? Co wy chcecie więcej od takiego płatnego bota? Aktualizacje w pół dnia? No myślcie ludzi, jest tani, ale gorszy...

face palm

Opublikowano

chłopaki, i Katarzyno:

Kbot jest taki ale dlaczego? ile warty powiedźcie Mi? 25 zł na kbota no gg to aż tak dużo? Co wy chcecie więcej od takiego płatnego bota? Aktualizacje w pół dnia? No myślcie ludzi, jest tani, ale gorszy...

face palm

25zł? o.O

Myślałem, że 60zł kosztuje. Klient płaci to klient wymaga ale nie wiem czego wymagać od kbota jak to crack ibota.

No najlepiej żeby aktualizacja była jak najszybciej a nie tak jak w przypadku kbota...

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

1. to nie są google tylko NBP

2. jak kupujesz OS to kosztuje 9.92 USD kurs dolca to kurs 3,33 to dlaczego po przeliczeniu poszło mi ponad po kursie 5 ?? nie chce się kłócić.

Jak nie wiesz do końca jak wszystko wygląda to nie rób z siebie wielkiego :)

sygnacu.jpg

Opublikowano
1. to nie są google tylko NBP

Google podaje średnią z rynku międzybankowego. Można się sugerować tym przelicznikiem. Na codzień sporo zamawiam w obcej walucie i zawsze sugeruję się uśrednioną wartością google + rynki walutowe.

Inna sprawa, to jaką marżę narzuci sobie nasz bank przy przelewie w walucie obcej.

Pozdrawiam,

Katarzyna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...