Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]PAPC - ogłasza rekrutację....!

CARTER777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[PAPC] Polska Armia Pijanych Czołgów

Keep drinking & tanking

emblem_64x64.png

Witam

Wszystkich chętnych do wspólnego grania w towarzystwie fajnych ludzi zapraszam do wstąpienia do PAPC

Nie jesteśmy nowym klanem - mamy doświadczenie.

Poszukujemy rozwojowych graczy do grania w kompaniach i plutonach.

W przyszłości nawalanka na CW.

Oferujemy:

- fajną atmosferę

- gramy codziennie w kompaniach

- mamy własne forum i kanał TS

Wymagamy:

- humoru

- woli walki

- min. VII tier czołg lub IV arty (dogadamy się) :D

- względnych statystyk

- przejścia mutacji głosu

nie sprawdzamy czy grasz codziennie i czy masz tamto czy sramto.... :D ... gramy dla siebie i fajnej zabawy...

Wszystkich chętnych proszę o kontakt na forum MPC lub na stronie WOT - mój nick w grze: carter777

Pozdrawiam

uid_0ebf06207333e5ee152382916077c1ed1259853117125_width_462_height_305_play_0_pos_3_gs_0.jpg

Opublikowano

Wzgledne statystyki to znaczy jakie?

przynajmniej takie, żeby nie było, że ktoś ma 2000 bitew i 500 zniszczonych czołgów...

Opublikowano

Moim zdaniem licza sie uszkodzenia a nie trupy ale to wasza sprawa. Taka statystyka co napisales to rzeczywiscie jakis noob. Dzieki moze dojde kiedys bo obecny klan w ktorym jestem spada na dno.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

damy radę...

No to jeśli damy radę to się mogę zgłosić,wy już tam zadecydujecie czy mnie przyjąć czy nie

Mikra ani TS3 nie mam,Mutacja w trakcie.

Moje czołgi to na aktualną chwilę:

Lowe,IS(niestety stockowy ale pracuję nad tym aby to zmienić :D),pzIV i Hummel

1104 bitwy 706 zniszczonych czołgów

48% zwycięstw

Zadane uszkodzenia: 440 429

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Ja chetnie dołącze akurat od jakiegoś czasu poszukuje klanu wiec moze tu.

Czołgi: IS-4 / IS-7 / Ob.704 / LOWE

jednak na obecną chwile nie posiadam mikrofonu... tzn. mam jakis ale ledwo mnie przezniego słychać wiec złom.

Opublikowano

Chętnie dołącze do klanu.

Nick: M1chaLL

Czołgi: AMX 13 90, Pz B2, Vk3601H ( odblokowany Tiger), Gw Panther, SU-26

Tymczasowo nie posiadam mikrofonu.

Edit: Zapro przyjęte... Dzięki :D

Opublikowano

A przydał by się wam "przepychacz ulic" ?

Na razie jestem w klanie ale dużo ludzi odchodzi więc nie wiem czy odejść jako jedne z pierwszych czy poczekać .

Na razie poczekam ale chyba już go nie wyratują.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

A przydał by się wam "przepychacz ulic" ?

Na razie jestem w klanie ale dużo ludzi odchodzi więc nie wiem czy odejść jako jedne z pierwszych czy poczekać .

Na razie poczekam ale chyba już go nie wyratują.

podaj nick z gry..

Opublikowano

Jeśli potrzebna jakaś ''pomoc'' to możesz jeśli chcesz mnie zaprosić, ogólnie tak co powiem to Hmm.. Z czołgów to mam w garażu IS-3 (20-30k do IS-8), GwPanthera, T-34 (do zarobków i idę w ruskie medy) , StugIII (do zarobków, i też idę w TD niemieckie), AMX 13 90 . Oprócz tego mam odblokowanego Tigera II , S-51, SU-100, T1 Heavy (w amerykańskie nie ide w nic). Bitew mam nieco ponad 3k zresztą jak chcesz zobacz w grze nick to mkskub , mutacje nie wiem czy miałem czy nie miałem ale głosu piskliwego to nie mam , mikro mam ale nie wiem czy działa. Pozdro.

signature.png

Opublikowano

Jestem bardzo leniwy, dlatego skopiuję swoją wiadomość z tematu "Klany na MPC" :D

Także szukam klanu, gdyż dość mam już randomów i 50% zwycięstw na każdym czołgu..

Czołgi: Tiger (15k xp do KT, 2mln kredytów), StuG III, JgPzIV, zbieram kasę na KV-1.

Zbadane, a nie kupione (i nie mam ich w planach): KV-3, T-150.

Od klanu oczekuję: Jakiegoś serwera do rozmów, miłej atmosfery i udziału w kompaniach, opcjonalnie CW. Sam mam 14 lat, głos po mutacji (brzmi na ok. 25:P)

Zainteresowanych proszę na PW (lub o odpowiedź w tym temacie), na pewno się odezwę :)

Opublikowano

Może i ja się zgłoszę :)

T28, Wolverine,105leh18db, T18, T50 i jeszcze parę złomów

Zniszczone 1700

Bitwy 2800

uszkodzenia 820 k

Brak mikro :(

Opublikowano

Jeśli potrzebna jakaś ''pomoc'' to możesz jeśli chcesz mnie zaprosić, ogólnie tak co powiem to Hmm.. Z czołgów to mam w garażu IS-3 (20-30k do IS-8), GwPanthera, T-34 (do zarobków i idę w ruskie medy) , StugIII (do zarobków, i też idę w TD niemieckie), AMX 13 90 . Oprócz tego mam odblokowanego Tigera II , S-51, SU-100, T1 Heavy (w amerykańskie nie ide w nic). Bitew mam nieco ponad 3k zresztą jak chcesz zobacz w grze nick to mkskub , mutacje nie wiem czy miałem czy nie miałem ale głosu piskliwego to nie mam , mikro mam ale nie wiem czy działa. Pozdro.

zapro wysłane ....:)

Jestem bardzo leniwy, dlatego skopiuję swoją wiadomość z tematu "Klany na MPC" :D

Try_X podaj nick z gry...

Opublikowano

Mam 23 lata , gram w każdym wolnym od roboty czasie , często po pijanemu :) Szukam rozwojowego klanu , w garażu mam JagdPzIV,KW-1S,T,ELC AMX,T32 , we wszystkich max moduły , brakuje mi tylko expa i kasy do przejścia na następny tier , cisnę na premce. Mój nick w grze: ludwikus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...