Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy komputer.

Mongoły_Back

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałym złożyć nowy komputer. Dobry napewno :) Chciałbym również, aby chodziły na nim gry takie jak BF3, oraz najnowsze gry jakie wychodzą :D Mam moją starą maszynę 7-mio letnią, a to jest już przeżytek :>

Czy złożył by ktoś nowy komputer na stronie esc.pl czy tam na innej jakiej się da do 2000-2500zł. Monitora również szukam, ale nie musi być on taki ''super''. Monitor ma osobny budżet :) Ale dajcie komputer i tyle :D

pzdr.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

http://www.morele.net/inventory/info/DOMKUs/

Coś takiego chociaż fajnie byłoby dorzucić do tej grafiki

http://www.morele.net/karta-graficzna-gigabyte-radeon-hd7850-2048mb-ddr5-256bit-dvi-hdmi-dp-pci-e-975-4800-wer-oc-overclock-gv-r785oc-2gd-462779/

Jeśli będziesz zamawiał to przy zamówieniu w polu kod promocyjny wpisz

O6A2MVKEK1

i naciśnij obok wyślij to koszt montażu zmieni się na 1 złoty a wysyłka będzie darmowa.

Opublikowano

Dobrze rozumijesz :) Olejmy velociraptusa, fanboja intela. Poza tym to co on ci podał to ścierwo. Osiem gigabajtów ramu nie jest potrzebne.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Czemu i5? Nie lepiej by było coś z AMD ? Słyszałem, że za intela sie płaci tylko za marke, i jest drogi.

I nie lepiej 8GB ram?

Nie lepiej byłoby coś z AMD. Jedynym sensownym procesorem AMD jest 955/965 BE ale mając 2500 złotych na kompa to pomysł dość chybiony.

FX'y to procesory nie warte zupełnie uwagi ze względu na przeciętną wydajność w grach i OGROMNY pobór energii.

@TPA

Równie dobrze to samo można powiedzieć o Tobie. Swoje teorie na temat genialności AMD popierasz tylko "AMD twierdzi, że będzie lepiej", "rzekomo mają to i tamto poprawić" jednak konkretnych faktów brak. Ścierwo to sam podajesz a jak nie płacisz sam za prąd a Twoich rodziców to nie obchodzi to już Twój problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...