Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smoki Nightwood bot by IPOD

karolusxd96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki wszystko działało do godziny 12 może ... Teraz pisze ,że :

14:36:13 | Sprawdzam aktualizacje...

14:36:15 | Ta wersja bota została zablokowana, odwiedź forum

www.mpcforum.pl

14:36:15 | Posiadasz konto VIP na forum www.mpcforum.pl

Niestety nie wejdę na forum elite bo nie przychodzi mi link aktywujący i nie moge nic zrobić :/

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo aby pisać do kogoś wiadomości to potrzeba aktywnego konta. Ja takiego nie posiadam gdyż nie przychodzi mi link aktywacyjny sprawdzałem na gmailu i na wp i nic nie przyszło. Jeżeli Ty byś mógł poprosić w moim imieniu jakoś to był bym wdzięczny. Mój nick jest taki sam jak tu jak by był potrzebny

Opublikowano

Bo łachudry mają problem z gmailem - dziś zgłosiłem ten problem administratorowi forum, nic na tę skrzynkę nie dochodzi - spróbuj z onetem, o2 albo czymkolwiek - byleby nie z gmailem :P

A email do admina forum jest na samym dole pod kontakt.

Właśnie bocik poinformował mnie o nowej wersji - codzienne poprawki to rozumiem :D

Opublikowano

Dzięki za info co do e-maila. Zarejestrowałem nowe konto i podałem e-mail na onecie i link aktywacyjny przyszedł. Teraz klikając w niego przekierowuje mnie do strony elite i pokazuję się ,że od mojej ostatniej wizyty został wprowadzony nowy regulamin i klikając zgadzam się nic się nie dzieje a gdy klikam nie zgadzam się to mnie wylogowuje ... Nie mogę przeglądać forum itp. Napisałem do jednego z adminów chyba o co chodzi w tym wszystkim. Jeżeli mógł bym Cię prosić o założenie jeszcze raz konta albo chociaż zobaczenie czy idzie Tobie to zrobić i jak się uda przed editem tego posta to wyślij mi nick i hasło do nowego konta na forum ...

Opublikowano

Napisałem PW do admina, ocb z tym regulaminem.

W odpowiedzi usłyszałem, że mieli buga i już naprawili :)

Stworzyłem nowe konto na epvp, link aktywacyjny przyszedł 1 klik i wsio działa.

Zniknął sobie jednak ten regulamin o którym mówisz, może bug'a mieli czy coś, nie wiem.

tam kasują co kilka dni nieaktywne konta więc czeka ich masa porządków... :D

A co do twojego logowania, to już nie powinieneś mieć problemów z tym (stwórz na nowo konto, albo kliknij w ponowne wysłanie linku aktywacyjnego)

• 1 rok później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...