Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nowe Zbroje

GoldenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Refresh

Troszkę zapomniałem o temacie nie miałem czasu odswiezac teraz odswiezam :)

Zapraszam do pobierania ^^ :P

image.png

Opublikowano

@Refresh

Piszcie komenty dawajcie lajki ^_^ Lajkujcie ^^

(Piszę zawsze jakiś koment do refreshu jak głupek ale jak nie napiszę komentu to dostanę warna jak ostatnio ;x

image.png

Opublikowano

Te wszystkie oprócz kolorowych stalek są super(kremowe są jeszcze w miarę ok).

Szkoda, że tak rzadko pojawiają się na privkach...teraz jakoś twórcy wolą dodawać te z metina pl :/

Polecam i zachęcam do umieszczania na swoich serwerach właśnie te zbrojki, są super z wyglądu i zachęcają do dalszego wbijania lvli, gdzie czeka nas miła dla oka niespodzianka :P

58815786.jpg

Opublikowano

Up. W pliku rar masz wszystko dodane wystarczy wypakować archiwum i plik już nie pamiętam jaki :P Ale tak czy siak wszystko w paczce jest zawarte ;]

image.png

Opublikowano

Dobra już to wiem tylko miałem drobne problemy z tymi wpisami bo miały takie same id jak kostiumy i nie moglem wgrać querry ale już sobie poradziłem

Pozdrawiam autora za wstawke

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Yo

jestem nowy w te sprawy (ale serwer potrafię postawić itp. edytować) tylko mam małe pytanko jak wgrać te zbroje co prawda jest tam how to lecz po Niemiecku

Bardzo bym prosił o mały [tut] jak je wgrać :) Video najlepiej ale może być też tekstowy :P

Pzdr.

Opublikowano

O lol ss z prezentacji przestały działać ;o ale ss zbrojek w spoilerze działa będę miał czas to poprawię ss . Teraz mam skręconą rękę i brak czasu.

image.png

Opublikowano

stare dobre zbroje , dzięki za przypomnienie :D

niektórych z nich szukałem :]

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo bym prosił o mały [tut] jak je wgrać :) Video najlepiej ale może być też tekstowy :P

Dolaczam sie do prosby.

Opublikowano

Ja mam dziwny problem, bo np mam wszystko dodane oprócz ikon... w sensie - zamiast ikony zbroi mam szmaragdową dla sury. Oczywiście wszystko dodałem.

Ale jaki "dziwny problem"? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...