Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warn

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jeżeli mod da warna a następnie go cofnie to w notatce będzie pisało "dano 5 procent" czy "dano -5 procent"?

I przy okazji nie widzę sygnatury ani u siebie ani u innych (do moderatora Antix: nie zamykaj tego tematu ja chcę się dowiedzieć co z tymi sygnaturami a ty mi to zamykasz i w tym temacie co dajesz to nie mogę tego refreshować bo będzie warn).

Opublikowano

Może nacisnąłeś kiedyś "X" na czyjejś sygnaturze i nacisnąłeś ignoruj wszystkie?

A jak ci obniżają % to piszę "Dano -5 procent". Ja ostatnio tak miałem.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jeżeli dałem na x i ignoruj wszystkie to jak to odwrócić?

I raz miałem warna ale wytłumaczyłem i piszę "dano -5 procent" i jeden raz mod się pomylił mówił że cofnął ale pisze "dano 5 procent". Więc ten moderator cofnął czy nie?

Opublikowano

Jeżeli dałem na x i ignoruj wszystkie to jak to odwrócić?

I raz miałem warna ale wytłumaczyłem i piszę "dano -5 procent" i jeden raz mod się pomylił mówił że cofnął ale pisze "dano 5 procent". Więc ten moderator cofnął czy nie?

Miales 0. Potem dostales -5 i dostales znowu 5, czyli wychodzi na to ze masz dalej 0

Opublikowano

Wygląda to tak:

zzet.jpg

Po za tym sygny Ci nie działały bo przy sygnaturach (przy każdej) pod tą kreską oddzielającą post od podpisu jest taki X, klikasz na niego i masz:

- Ignoruj sygnaturę użytkownika XXX

- Ignoruj wszystkie

Zapewne miałeś tę drugą opcję. Myślę że pomogłem.

550 POST!

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...