Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CRAFME **MCMMO**SURVIVAL + IGRZYSKA SMIERCI(SURVIVAL GAMES) + FRAKCJIE + MAGIA**WOJNY GILDI**

HesterQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Wonsz

Pisze ze nie ma Wl ale jak jest to dodaj

Ps: zgłaszam sie do onkursu na vipa :D

Opublikowano

Nie polecam serwera, ze względu na poniższe screeny i opis...

Zajebiście po polsku?:

http://www.fotosik.p...efc47f78f4.html

http://www.fotosik.p...73464a2874.html

http://www.fotosik.p...5004620ac2.html

To miało być śmieszne, czy jak? Pokazujesz w ten sposób kulturę serwera(także i swoją).

Widać po screenach, nie dość, że pismo takie jakie jest, to zachowanie do innych też.

Dodatkowe: Po zrobieniu screen'ów(bez napisania na czacie, że ów rzecz zrobiłem), poszedłem przejść Parkour. Po paru poziomach(z 4) miałem do wykonania skoki po klockach nad lawą. Gdy chciałem przeskoczyć z jednego klocka na drugi, perfidnie i bezczelnie Administrator uderzył mnie, po czym wpadłem do lawy. Po tym zdarzeniu, gdy pisałem dlaczego Admin to zrobił - zaczęli się śmiać... Niestety nie ma z tego screen'a(F*!).

Serwer ze swojej głupoty już sam padnie...

Nie to, że chce się "wyżalić", tylko pokazuje fakty.

Opublikowano

Dodatkowe: Po zrobieniu screen'ów(bez napisania na czacie, że ów rzecz zrobiłem), poszedłem przejść Parkour. Po paru poziomach(z 4) miałem do wykonania skoki po klockach nad lawą. Gdy chciałem przeskoczyć z jednego klocka na drugi, perfidnie i bezczelnie Administrator uderzył mnie, po czym wpadłem do lawy. Po tym zdarzeniu, gdy pisałem dlaczego Admin to zrobił - zaczęli się śmiać... Niestety nie ma z tego screen'a(F*!).

Po 1. Nie chce prowadzić forumowej wojny

Po 2. Byłem w 1 z gildii która "zaclajmowaliście", próbowaliśmy ją odbić ;)

Po 3. 4 poziom to ciemność - bez lawy(5 rzeczywiście jest z lawa)

Po 4. W STREFIE SPAWNU(W TYM PARKOUR I INNE) PVP NIE DZILA - NAWET U ADMINA

Po 5. Nikt się nie śmiał

Po 6. Ktoś z was "zaclajmował" kawałek spawnu - TEGO NIE WOLNO ROBIC - mielisice 1 min na zdjęcie tego, niestety tego nie zroblisicie co oznaczało usuniecie gildi

..A to że napisałem "ku*wa" to tylko dlatego że chciałem odbić baze :) to że miałeś pecha w parkour nie moja wina -.-' nie chcesz nie gra ja cb nie zmuszam, ale to że podkolorowałeś sobie historyjkę to przesada

Opublikowano

AHAHAHAHAHA PRO! Zlecę z krzesła zaraz, bo nie wyrobie z twoich tekstów. Pokolorować to se możesz rysunek z rodzinką.(wątpię czy to nawet potrafisz...) SZACUN.

Po twojemu:

Po 1. Nie prowadzę żadnej wojny, pokazuje tylko fakty, patrz jak napisałem...(I think you can't.)

Po 2. Nie jestem w żadnej gildii, ani nie będę.

Po 3. Rozumiem, ale może bardziej kulturalna nazwa? A nie jak se wymyśliliście.

Po 4. Nikt się nie śmial. Na prawdę? Nieee... ja tylko widziałem jak pisaliście: " xD". Ależ zabawne.

Po 5. Miałem pecha? Sam mnie zepchnąłeś/iście, a teraz nazywasz to pechem? Okay...

ALE SIĘ "PO" POWTARZAŁEM!

Opublikowano

@Arkblon

Chłopie ogarnij się. Jeśli napisze na czacie xD gdzie rozmawiam z 30 osobami naraz to nie chodzi od razu do ciebie, nikt ale to nikt nie zepchnoł cię bo nie może ! jeśli jesteś taki cwany zapraszam cię na TS'a to sobie pogadamy normalnie :)

Opublikowano

Kolego, było na serwerze 8 osób, bądź 7, z czego 3/4 pisały. Na pewno to było do mnie, gdyż w tym czasie żadna osoba nie pisała przed twoim napisaniem "xD".

Polski język się kłania, bo słabo coś.

Opublikowano

Kolego, było na serwerze 8 osób, bądź 7, z czego 3/4 pisały. Na pewno to było do mnie, gdyż w tym czasie żadna osoba nie pisała przed twoim napisaniem " xD".

Polski język się kłania, bo słabo coś.

Słuchaj, pisząc tu odświeżasz mi tylko temat ;) za co dziękuję, mów sobie co chcesz, jeśli chcesz mi się wyżalić/rozwiązać swoje wątpliwości/no nie wiem co jeszcze to śmiało wbijaj na tsa pogadamy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...