Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Syndra - Mroczna Władczyni

Why

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się, ze postać nie będzie miała nic wspólnego z oriana... jeżeli w opisie skilli występuje słowo "sfera" nie znaczy, ze będzie do niej podobna. Jej mechanika jest zupełnie inna. Jak dla mnie na razie będzie to najbardziej innowacyjny champion z pośród ostatnich które wyszły. Rengar to taka ulepszona wersja Warwicka, dobry jungler i ganker.

Opublikowano

Dzieki za info zapomnialem o sprawdzaniu nowych postaci na PB tera bede mogl ja ogarnac a jak wyjdzie do Lol'a bede ogarnial na start mam 7k IP odlozone :)

ALE LIPA xD nawet na pbe jeszcze jej nie ujawnili ........

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

kojarzy mi sie z diana i albo bedzie mega op (90%) albo będzie słaby i nie do grania (10%) riot nie umie balanoswać postaci , tyka tego co dobre np gragas ;q

po 1.Rengar, Viktor, Volibear, Shyvana? To są postacie które są zbalansowane zaraz po wydaniu, każda postać może być OP jak się umie grać.

2. Nawet nie dałeś żadnego % że będzie zbalansowana.

3. Coś ci się nie podoba że riot nie umie balansować postaci (a umie) to napisz do supportu, albo nie graj.

4. Nawet jak będzie OP to dostanie nerfa

5. Nie istnieją postacie OP, gdyż każdą można skontrować

6. Mega OP wtf? NIe rozumuiem albo postać jest OP albo nie, nie istnieje "mega OP" (nie ma postaci OP :D)

Polecam support Zyra, bardzo fajny supporcik : 3

Nie wiem jakim skillem zyra może supportować ;*

Damska wersja Malzahara. :)

Nie wiem gdzie wy widzicie postacie które są podobne, albo je miksujecie, szczerze dziwni jesteście jak tak wyżej się wypowiadacie. Nw za co dostałeś za ten post lajka

Po prostu orianna ze zmienionym modelem wyglądu i inną historią .

Po prostu? WIesz jakby wyglądała Oiranna ze zmienionym modelem wyglądu? MIAŁA by takie same skille, z czego syndra nie ma żadnego chociaż by podobnego. Jeśli se to tak wymyśliłeś to się troche zdziwisz jak tą postać zobaczysz. A to z historią to jest chyba joke, bo można było by powiedzieć żę rengar to po prostu WW ze zmienionym modelem i historią.

Przydałby się jakiś support bo ostatnim była Lulu wydana parę miesięcy temu .

Dla mnie to jest orianna z malzaharem + ahri

Łączysz 3 postacie które mają razem po 16 skilli, 3 pasywy, z czego w Syndrze nic z tych skill nie jest podobne, i nic nie ma nic wspólnego z tymi postaciami.

Opublikowano

po 1.Rengar, Viktor, Volibear, Shyvana? To są postacie które są zbalansowane zaraz po wydaniu, każda postać może być OP jak się umie grać.

2. Nawet nie dałeś żadnego % że będzie zbalansowana.

3. Coś ci się nie podoba że riot nie umie balansować postaci (a umie) to napisz do supportu, albo nie graj.

4. Nawet jak będzie OP to dostanie nerfa

5. Nie istnieją postacie OP, gdyż każdą można skontrować

6. Mega OP wtf? NIe rozumuiem albo postać jest OP albo nie, nie istnieje "mega OP" (nie ma postaci OP :D)

Nie wiem jakim skillem zyra może supportować ;*

Nie wiem gdzie wy widzicie postacie które są podobne, albo je miksujecie, szczerze dziwni jesteście jak tak wyżej się wypowiadacie. Nw za co dostałeś za ten post lajka

Łączysz 3 postacie które mają razem po 16 skilli, 3 pasywy, z czego w Syndrze nic z tych skill nie jest podobne, i nic nie ma nic wspólnego z tymi postaciami.

Ogarze im chodzi o wyglad a nie skille T_T

co do wczesniejszych postow kazdy kto gral raz zyra czy kims nowym i wygral mowi ze jest Op przyzwyczaj sie .....

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

jest juz na pbe?

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

@Krysian Nie wiesz jakim skillem Zyra może supportować? Wizja z nasionek, slow z roślinkek, podrzut + dobry dmg z ulti nawet bez AP, pasyw z którego może bardzo dużo pomóc, snare przechodzący przez miniony, wymieniać dalej?

Opublikowano

wie ktos kiedy bedzie na pb

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...