Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SwitchBot by padmak v3.0.0.6 (Naprawione Bugi)

Comthun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co znaczy dobrze odpalić mógłbyś sprecyzować swoją wypowiedź??

Zgodnie z instrukcją.

1 uruchamiasz injectora

Wybieramy "Detai Suchen"i szukamy naszego DLL z bota

2 to na injectorze masz napisane gzieś na środku "Aktualisieren"

naciskasz to i masz nową liste procesów

3 następnie w tej liście szukasz procesu metina.

na jakim chcesz uzywać bota czyli u mnie na XenoxMT2 zaznaczam a następnie daje tam

" in den ausgewahlnten Prozzes injizieren" i po max 15s zalezy od kompa to włącza ci się

bot i dalej juz chyba wiesz jak idzie.

4 Następnie pojawi nam się małe okienko, z 2 opcjami :

-Login.

-Registerein.

5 Wybieramy Registerein, rejestrujemy się...

6 Wybieramy Login, logujemy się...

Wyskoczyło nam okienko z wybieraniem jakich bonów ma szukać...

7 Wybieramy odpowiednie bony, jeżeli chcemy to wybieramy alternatywne bony na których ma również się zatrzymywać ( np. w 1 ustawiamy 50sr w drugim 20um, i jak wejdzie 50sr to się zatrzyma i jak wejdzie 20 um to się zatrzyma ) nie polecam dawania 20um i 50śr na raz bo tak nie da się zbonować.

8 Wchodzimy w ostatnią zakładkę,

w 2 zakladkę i zaznaczamy opcję Nachkaufer aktiviert.

-kupowanie zmiany bonów 1-5.

-kupowanie zmiany bonów 6-7.

w 1 zakładce items możemy zamiast 1000 dać 100 i będzie nam zmieniało.

100 bonów na 1s ale czasem przeskakuje bon i lipa więc lepiej na min na 500 i dobrze leci.

w 3 zakładce jest coś z przyjaciółmi ale to nie potrzebne nam jest.

9 Powracamy do zakładki gdzie ustawialiśmy bony, i dajemy Starten!.

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ej a gdzie jest to spolszczenie??

Dl:

http://sendfile.pl/177831/config.rar

skan:

https://www.virustotal.com/file/f987838f7cdeef2b7fc32a96b15995dbf6d0c0b8d70af20260a280d649d22b5f/analysis/1339785894/

Opublikowano

Wszystko ok, ale mam problem z tym, że bardzo wolno zmienia mi bony. Botuje na serwerze pandoramt2. Wie ktoś może, jak temu zaradzić ?

Opublikowano

Mam pytanie , jak zrobic aby mi nno zrobil ? ustawilem 20 diably 12 sila nno 10 blok ciosow i mam wszystkie bonusy oprocz nno ? przy nno wpisac 1 ? czy zostawic 0? oczywiscie jak zostawiam zero to dzieje sie to co juz w/w ..

Opublikowano

z tego co wiem to postaw 1 i powinno być ok ;]

1332869859-U205564.jpg

"Nie sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika"

^^

Opublikowano

Mam pytanie , jak zrobic aby mi nno zrobil ? ustawilem 20 diably 12 sila nno 10 blok ciosow i mam wszystkie bonusy oprocz nno ? przy nno wpisac 1 ? czy zostawic 0? oczywiscie jak zostawiam zero to dzieje sie to co juz w/w ..

Musisz wpisać 1.

Opublikowano

Wywala mi metina z errorlogiem (okienko do akceptacji z ???????????????) w momencie wstrzykiwania do klienta() ktoś wie może czemu ? próbowałem przez proces i za pomocą wyboru okna. W momencie gdy ma pojawic sie okienko wybierania jezyka wywala gre i tyle. Prosiłbym o jakąś pomoc gdyż wszystkie poprzednie wersje działały mi bez zarzutu, a od wczoraj nie działa mi 3.0.0.5 wywala cos z dgbhelp.dll chociaż dlla jest dobra ;/

sygnaz.jpg
Opublikowano

Gdzie mam to wkleic? Jak ja to odpalam to wyskakuje jakis blad po niemiecku i sie nie odpala, i ja nie mam tego SwitchBot Injector

Wklejasz do folderu z Metkiem.

Opublikowano

Mógł by mi ktoś napisać jak to zrobić ? Bo nie ogarniam i napisać spolszczenie do bonów ? Z góry dziękuję. Najlepiej krok po kroku.

Spolszczenie:

DL:

http://sendfile.pl/177831/config.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/f987838f7cdeef2b7fc32a96b15995dbf6d0c0b8d70af20260a280d649d22b5f/analysis/1339785894/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...