Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Polacy

skiba199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc chcial bym poruszyc temat polakow i hackow. Kazdy polak gada ze Turki i Niemcy to hacki, a polacy najlepsi i bez hackow mi sie wydaje ze turki z polakami sa na rownym miejscu.. Tylko bypass wh detected i od razu wielki spam kiedy bedzie dzialac... to jest zalosne.. psujecie tylko ta gre... Ja np nie gram z polakami CW bo sa iidioci.. np clan Radio Activ. gdy jest 5 runda 1 odlacza internet i do tego (wiem bo bylem u nich na 3 cw) kazdy sie gapi po scianach. Najgorsze jest chamstwo. Czech z mojego clanu na cw pisze Czesc a tamci zamiast odpowiedziec to wyjezdzaja z "Spiedalaj!"

Ja sie wstydze na CA tego ze jestem polakiem :(

Opublikowano

Czesc chcial bym poruszyc temat polakow i hackow. Kazdy polak gada ze Turki i Niemcy to hacki, a polacy najlepsi i bez hackow mi sie wydaje ze turki z polakami sa na rownym miejscu.. Tylko bypass wh detected i od razu wielki spam kiedy bedzie dzialac... to jest zalosne.. psujecie tylko ta gre... Ja np nie gram z polakami CW bo sa iidioci.. np clan Radio Activ. gdy jest 5 runda 1 odlacza internet i do tego (wiem bo bylem u nich na 3 cw) kazdy sie gapi po scianach. Najgorsze jest chamstwo. Czech z mojego clanu na cw pisze Czesc a tamci zamiast odpowiedziec to wyjezdzaja z "Spiedalaj!"

Nie jesteś lepszy :)

2096247301.png

Opublikowano

Ja już w CA dawno przestałem grać na poważnie, teraz wbijam tylko od czasu do czasu jak jest jakiś fajny event lub jak mi się nudzi to gram sobie na jakichś modach.

Nic nie działasz, hackerzy byli, są i będą w CA, to się na pewno nie zmieni.

Po zatym nie wiem czy wiesz, ale to forum o chetach, więc nie wiem o co te pretensje ;).

Opublikowano

Dlatego jak była okazja to zmieniłem flage na macedonie :D skiba moze i masz racje ze duzo polakow hackuje , ale to przewaznie ludzie ktorzy graja dzien na hacku ban i dowidzenia , nudzi im sie. Pozatym ja tez uwazam ze turcy i niemcy to w wiekszosci hakerzy , a z izraelem to nie zaczynam grac :P

Opublikowano

Napial bym o tym na forum o Ca ale mam tam bana.. a wiecie za co ? za to ze mam konto na mpc forum i sie wypowiadam... Pozdrowienia dla Adnimistracji xxx.pl^^ B3ka <3 Hacki maja ci co nie "dorosli" do gry.. i gdyby nie hacki to K/D 0:50...

Opublikowano

Czech pisze się trzech.

Btw. Dla mnie Niemcy to nie haxiory prędzej nx kidy.

Wkładasz wszystkie klany do 1 worka niektóre Polskie klany mają przyjemną atmosfere a ty wnioskujesz że sa nierozgarnięte itp

Turki to większe hacki od Polaków..

Btw. Wszystko mówisz z swojego doświadczenia ale to co mówisz do konca nie jest prawda :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

To się wstydź dalej swojego narodu.

Nigdy to się nie zmieni nawet za rok lub dwa. Zmieniło by się to dopiero jakby Nexon dołączył do Steam tak jak to się ma w amerykańskiej wersji.

Opublikowano

to powiem ci, że spokojnie możesz grać twój clan vs ~iDeX~eXe~ tylko nie wiem czy będziesz chciał. Bo jak Lemon się rozbuja to nawet z pistola banie wali. Ale mogę za niego poświadczyć, żę nigdy nie miał hacka, ani nawet wh. Ale chłopak ma Skill. Zagrał z każdego firetema po ejdnym i na każdym walnął jednego heda. I tyle. Po to, zeby mieć 100% headshotów na firetemach. A tak to cały czas Elimination i SnD oraz cw gra. Gram z nimi już jakiś czas i cw przegrywamy tylko jak jakiś debil hackuje. Pozdrawiam i czekam na CW z tobą!!!

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Jeśli jesteś nobem i myślisz, że każdy ma hacki to się nie dziwie, nie raz na MixPolu osądzałeś mnie o haki i kazałeś robić SS'y a jak chciałem Ci je podrzucić to się nie odzywałeś, i nawet nie mów, że nie pamiętasz bo było tak pare razy, Elo.

lajonel.png

Opublikowano

Nigdzie nie napisalem ze kazdy ma hacki... ss nie chce wole video np po tym co zrobil HardstyleMen :)

co do cw- mozemy kiedys sie zgadac... ale rew na naszym modzie (sr only)

Opublikowano

Co do Polaków..Tak to upokarzające i wstydliwe mieć polską flagę w CA. Ja jechałem na Kenya'i dłuższy czas a teraz na Szwajcarii. Hackerzy mnie nie irytują (w CA) bo już się przyzwyczaiłem, więc mam gdzieś czy "Polak potrafi! hackować", ale często w roomie z Polakami no po prostu walniesz hs'a a ten od razu hacker. Zrobisz multi pisze wh. Rushujesz to Ci napisze "camper kick xxxx". Szkoda ich. Jak mnie wkurzy

A tak, to prawda, jak Polak spotka np. Niemca to tak jak ktoś tam wspomniał od razu wyjeżdża z "spierdalaj". Nawet w clanie mam takich. Zero tolerancji. Samo "hacker" nie denerwuje, ale jak sypnie moim nickiem, to muszę go już zjechać na chacie, oczywiście bez używania jakże żałosnego polskiego języka.

Opublikowano

Ja nie gram w CA z tego powodu ,że gra straciła sens gry, teraz się liczy szybki exp,duża ranga itd nikt raczej tego nie zmieni w CA.Chamstwo się szerzy i tyle.

2uiyzh2.png
Opublikowano

przez hackerów gram tylko i wyłacznie na serwerze victor gdzie ich nie ma w ogole , ewnetualnie noobki na wh :

@ diabel_4 juz sie tak nie wychwalaj tymi swoimi dexami bo bylem w nim spory czas , prowadzi go mój dobry znajomy z CA , ale poza kilkoma naprawdę dobrymi graczami , są tam same botki i freekilsy i dlatego stamtąd odszedłem i wkroczyłem do zdecydowanie lepszego clanu SD - cw z wami bardzo chętnie :)

bez youtuba

Opublikowano

no polacy potrafią wkurwić wejdziesz i od razu polaczek "ej, maqon masz nx" , no to ja nie, a chwile pozniej "giftniesz mi cos?", dobrze ze te wakacje sie koncza, bedzie spokoj w CA

Opublikowano

Po pierwsze SKIBA GRUBA SWINKO CO CHODZI DO MC MADAFAKA I NA WUZKU INWALIDZKIM to wiedz ,że jesteś gupim zdrajcom narodu EPIK FAK JU W TWOJOM STRONE

TO JEST POLSKA < JESTEM DUMNY Z BYCIA POLAKIEM

1347203777-U720756.png

Opublikowano

Prawda jest taka ze Polacy tyle hakuja bo maja dostep do tego forum pewnie gdyby nie MPC to haxow by bylo o 90% mniej oczywiscie chodzi mi o polakow

Opublikowano

Czech pisze się trzech.

Btw. Dla mnie Niemcy to nie haxiory prędzej nx kidy.

Wkładasz wszystkie klany do 1 worka niektóre Polskie klany mają przyjemną atmosfere a ty wnioskujesz że sa nierozgarnięte itp

Turki to większe hacki od Polaków..

Btw. Wszystko mówisz z swojego doświadczenia ale to co mówisz do konca nie jest prawda :)

I to się z Tb zgodzę :D

Polskie clany są chyba najlepsze :D taką samą opinie mam o szwabach to nie są hakerzy ale totalne NX nuby wyobraźcie sobie ranga PVT albo SGT wszystko ale co do wszystkiego za NX vest face head weapon i inne wszystko za NX kolor nicku za NX S.Elite NX L69A1 arctic wolf black magnum, super magnum i inn wszystkie rodzaje broni za NX to jest po prostu nie do pomyślenia.

A turkasy tylko haki jakbym miał SS to bym pokazał że co 2 haker to ???? Turkish

Opublikowano

Nie podoba się to po co siedzicie na forum z hackami i narzekacie na hackerów, hackuje bo może nie jest tak bardzo dobry jak wy ogarnijcie się to jest tylko gra i nikomu się nic nie stanie jak umrze CW to tylko zabawa jak cała gra, a wy odrazu narzekacie nie podoba się nie graj taka prawda, że ja grając 3 lata temu byłem w 1 clanie Rycerze Zioła nie rozumiałem nawet co to znaczy i wtedy lider klanu pokazał mi hacki i razem w 5 lider jego żona i inni koledzy graliśmy sobie na cabin fever i była to wspólna zabawa, a nie wyzywanie polak polaka "ty trollu grać nie umiesz tylko na hackach ciśniesz" trudno te czasy nie wrócą wtedy była zabawa, a nie teraz gdzie liczy się to ile pieniędzy wydasz wielce promocja na czarne klucze myślą, że odrazu 0 na koncie bankowym się im się powiększą, a co do flagi polskiej to nasi przodkowie o nią walczyli, a wy teraz się wstydzicie nawet po śmierci prezydenta który leciał tupolewem w każdej grze się pytali mnie czy naprawdę polski prezydent zginął. Ja z dumą noszę polską flagę pokazuję im jak grają polacy i jestem z tego dumny.

A to, że jakiś polak piszę "sogoane ty masz nx i dla tego jesteś lepszy" to wyjmuję pierwszy pistolet i tylko jego zabijam aby mu pokazać. W każdej grze w każdym kraju jest jakiś nie ogar..

Opublikowano

Nie podoba się to po co siedzicie na forum z hackami i narzekacie na hackerów, hackuje bo może nie jest tak bardzo dobry jak wy ogarnijcie się to jest tylko gra i nikomu się nic nie stanie jak umrze CW to tylko zabawa jak cała gra, a wy odrazu narzekacie nie podoba się nie graj taka prawda, że ja grając 3 lata temu byłem w 1 clanie Rycerze Zioła nie rozumiałem nawet co to znaczy i wtedy lider klanu pokazał mi hacki i razem w 5 lider jego żona i inni koledzy graliśmy sobie na cabin fever i była to wspólna zabawa, a nie wyzywanie polak polaka "ty trollu grać nie umiesz tylko na hackach ciśniesz" trudno te czasy nie wrócą wtedy była zabawa, a nie teraz gdzie liczy się to ile pieniędzy wydasz wielce promocja na czarne klucze myślą, że odrazu 0 na koncie bankowym się im się powiększą, a co do flagi polskiej to nasi przodkowie o nią walczyli, a wy teraz się wstydzicie nawet po śmierci prezydenta który leciał tupolewem w każdej grze się pytali mnie czy naprawdę polski prezydent zginął. Ja z dumą noszę polską flagę pokazuję im jak grają polacy i jestem z tego dumny.

A to, że jakiś polak piszę "sogoane ty masz nx i dla tego jesteś lepszy" to wyjmuję pierwszy pistolet i tylko jego zabijam aby mu pokazać. W każdej grze w każdym kraju jest jakiś nie ogar..

Tak się wzruszyłem, że dałem ci lajka. :)

Opublikowano

Ja z wielką chęcią chciałbym mieć Polską flage ale nie moge NX brak nikt nie chce gifnąć mi a funduszy na NX brak ;/

ja dużo gram i nie widzę żeby Polacy dość często hakowali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...