Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BOT tibia

princess lover

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie każdy bot płatny jest "niewykrywalny" TibiaAuto jest dobra. Przy okazji jest wiele rożnych botów na rożne wersje tibi.

Jeszcze polecane byłoby nauczyć się obsługiwać bota. Polecam.

Opublikowano

Typ człowieka ciężko kumającego ? Nie ma niewykrywalnych botów, w redbotach i jemu podobnych, płaci się teraz za to, że mają "ciekawsze opcje" ( jeden ten sam ch** co dobra, stara TA) i za to że są przeważnie dostępne 1 dzień po każdym update, gdzie TA wychodzi po 3-7 dniach...

Opublikowano

Typ człowieka ciężko kumającego ? Nie ma niewykrywalnych botów, w redbotach i jemu podobnych, płaci się teraz za to, że mają "ciekawsze opcje" ( jeden ten sam ch** co dobra, stara TA) i za to że są przeważnie dostępne 1 dzień po każdym update, gdzie TA wychodzi po 3-7 dniach...

Redbot jest niewykrywalny, proszę Cię nie wprowadzaj go w błąd a znajdź chwilę czasu i poczytaj może na stronie producenta, dlaczego jest niewykrywalny, i wtedy edytuj swój przemądry pościk, ok ?

Dać minusa za pomoc,nie zaszkodzi ;)

Opublikowano

Możesz kupić TrainBot'a, jest tani (3.69zł SMS - 30dni) i prosty w obsłudze. Ja go dzisiaj kupiłem i mi się podoba :-)

surprise motherfucker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...