Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lavoro - Select a job & feel it! [60 SLOTÓW][ITEMSHOP][RPG][FB][NO-HAMACHI][NO-PREMIUM]

Nosqit

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Super sprawa od dawna szukałem dobrego serwera RP. Po opisie wnioskuję, że będzie super. Mój nick: LosKoszykos. Jak ktoś bd szukał kompana do rozgrywki to niech napisze do mnie ;)

Opublikowano

Otwarcie serwera zostaje przesuniete na godz. 20. Przepraszamy. Powodem tego sa (juz ich nie ma) male problemy z hostingiem.

Opublikowano

Serwer bardzo polecam. Mają świetne budowle i super administrację. Na pewno będę grał.

Mój nick w grze: Esseynarin

Opublikowano

Ja mam 2pytania odnośnie serwera.

1. Czy Administracja będzie organizować eventy(np. parcoury) czy też wyznaczone osoby ze specjalną rangą?

2. Czy na serwerze będą Questy do przypisanej pracy?

Opublikowano

Merczii Questy będą odpowiednie gdzie się znajdziesz chyba? Np górnicy mają swoje itd.

Eventy powinny być robione przez każdego:D

O 18.30 Otwarcie NIe mogę się już doczekać

Opublikowano

@UP

Otwarcie przesunięte na 20. :( Póki co, są do tego wydzielone odpowiednie osoby, później będzie do tego specjalna ranga, na którą można będzie złożyć podanie.

@UP2

1. Jak w @UP

2. Nie, questy są jednakowe dla wszystkich.

Opublikowano

Tak, niestety, musieliśmy póki co na razie zmniejszyć sloty do 60. Jeżeli będzie taka potrzeba, oczywiście je zwiększymy. ;)

Opublikowano

Witam. Niestety mamy małe problemy z pluginem i nie będzie na początku Questów. Wprowadzimy je z czasem działania serwera. Przez te dni, kiedy ich nie będzie, zajmiemy Was eventami. ;) Już za 25 minut otwarcie. :) Kiedy zaczynamy odliczanie? :D

Opublikowano

Cóż myślę, że to nawet wyjdzie na dobre. Ja wolę najpierw się ustatkować :D Potem mogę się zabrać za robotę.

Za 15 minut otwarcie!

EDIT: Ciekawym jakie będą profesje bo na stronie lavoro.pl naliczyłem tylko 6 wiosek + 1 dla bezrobotnych, a tu była mowa o 19 profesjach. :huh:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...