Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka Postać najlepsza w late game

Chica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Co sądzicie o postaciach Ap carry w late game gdy juz każdy "nafeedowany" ?? z moich obserwacji wynika ze nie świecą one w koncowych etapach gry (gram niecałe 3 tygodnie), Raczej Ad Carry błyska dmg i przeżywalnością w late game co o tym sądzicie ??

I jakie postacie sa najlepsze waszym zadaniem na late game ?? z ap i ad carry :)<3

Opublikowano

Mi najbardziej podchodzi Annie, gdy przeciwnicy są w grupie używasz R>W i większość ma 1/2 hp

Wrogiego AD carry ściąga na serie, czyli przy szybkich paluszkach 1-2s :)

Opublikowano

Anivia jest dobra ma ulte która potrafi dobrze niszczyć tf i może burstować ad carry

Veigar jest też dobry z powodu stuna łatwo może zniszczyć ad carry

Kartus potrafi wygrać tf sam jest to naprawdę mocny ap carry

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Anivia jest dobra ma ulte która potrafi dobrze niszczyć tf i może burstować ad carry

Veigar jest też dobry z powodu stuna łatwo może zniszczyć ad carry

Kartus potrafi wygrać tf sam jest to naprawdę mocny ap carry

Z tego co tu powiedziales tylko anivia jest dobra, veigar jezeli nawet kogos zburstuje to jest 1:1 bo jest hard papierem, a karthusem od ad carry na 2 auto attacki padniesz, i nawet jezeli bedziesz na pasywie to nikt glupi nie bedzie stal w nim ;o

Opublikowano

Zburstujesz jedna osobe i nic wiecej w tf nie zrobisz tym twoim veigarem.. na late gragas,ahri

obszarowy stun i dmg od w? po za tym enemy ap carry zazwyczaj idzie na ultima wiec jest juz 4 vs 5...
Opublikowano

UP

Dokladnie a jesli masz dobry build, jungler gankowal to masz kile , duzo bijesz z q i jestes nie do zabicia :>

Opublikowano

Ezreal - Najlepszy ad carry według mnie.W late game miazga.Niezle skille dystansowe Q co 3s i na E moze latwiutko uciec a jak sie ma flasha to wątpie zeby go ktos dobil, dobic go moze jedynie karthus na ulcie :)

Opublikowano

Wg. mnie wszystkie postacie które coś stackują np. Nasus - pizzz z Q i ashe 1/2 hp, Sion - 1000hp z E i have fun. z AD to kocham tristane i jej zajebiaszczy zasięg, skok, odrzut, ignite, i attack spead ;D z AP to kennen (stun) albo fidl... DMG + slow jak się kupi rylaye czy jakoś tak;;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nasus, nieważne czy wygrales, czy przegrales topa, to twoja farma z Q robi swoje w late game ;)

widzialem raz na streamie jak koles bral polowe wiezy z q nasusa

to late

ezreal jest mocny w late , malzahar , annie , cho gath tez mocny, jax

­

Opublikowano

Cho jest nie do rozwalenia w late game .

Raz miałem nim full tank build oraz wszystkie stacki i enemy team przez 40 sec próbował mnie zabić .

Aha zapomniałbym

Teemo i Warwick są świetni do carrowania w late game .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Nie piszcie, że np: Corki dobry w late game, late game to głównie Team Fighty, czyli potrzebna jest postać z dobrym AoE,

taką postacią jest choćby Malphite, który bardzo często potrafi wygrać grę, ponieważ w late game carruje team.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...