Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy]! Bożhe ! Co za złom !.

TheSplueR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jak nie ten dział to sorry..

Mam pytanie jak mam kurwa Ogarnąć moje lagi na kompie?. Mam takie ściny że masakra Wszystkie gry mi się ścinają wszystko nawet gdy wchodzęna MPC to ten suwak po prawej się tnie ! No co za żal Nawet mi panfu Tnie w minecraft idę kawałek i ścina na 5min OMG!! Co mam zrobić żeby zagrać chociaż w Panfu^^?. Please o pomoc!.

767b26711491d.png

Opublikowano

Dobra zaraz dam edita bo nawet jak otwieram komputer to mi muli ^^./

RAM=3GB 32 bity

Procesor=Intel core 2 Quad CPU Q8200

2,33 GHz

Windows vista Home Premium jak coś jeszcze to piszcie

Dysk 288GB z czego raptem może 90GB niecałe zajęte.

767b26711491d.png

Opublikowano

Wszystko próbowałem ten złom nawet nieraz jak daje wyłącz komputer no chodzi mi o Zamknij to czekam 30min Raz dokładnie czekałem 21min aby się wyłączył co mam zrobić?.

@Edit

Nieraz jak włączam komputer mam czarny ekran zajebie w obudowę to już wszystko działa Tylko obudowa już wisi^^;p

767b26711491d.png

Opublikowano

nie dziw się jak napierdalasz w komputer, w mózg się jebnij, może pomoże.

Czysciłes go chociaż kiedys ? Wyczuwam tutaj allegro. Jaki masz zasilacz?

skpUo.png

Opublikowano

OMG Powiem ci tak komputer jest czyszczony Hmm. Co tydzień może 2 Na kompie długo nie siedzę A format Był 3mies temu Teraz Kupuję orginał Windows XP Pomoże choć trochę?

Tak są sterowniki.

767b26711491d.png

Opublikowano

No nie wiem pytam się bo tak:

Dawno temu pożyczyłem wujowi Orginał XP Komp i resztę. i zakupiłem sobie ten z Vistą i czy jak teraz zrobie Format i dam Windows xp to coś pomoże?.

767b26711491d.png

Opublikowano

@Up

Za słabego ma kompa na 7 będzie mu muliło.

\

Za słabego kompa? :O 3gb ramu, quad i 7 nie ruszy? Ja na upartego na jakimś celeronie i niecałym gb ramu odpaliłem i po wyłączeniu zbędnych wodotrysków śmigało, a ty mu wciskasz takie kity :O Jezuuu, co się dzieje :O

Polecam xp, jeśli zależy na wydajności, ale siódemeczka nie zawadzi. Życzę poradzenia sobie z problemem i przyjemności z korzystania z pc ;)

Opublikowano

@Up

Nie zauważyłem że RAM i procek dobry, ale karta... szkoda gadać. Na Xp i tak wszystko będzie mu chodziło lepiej. Wszystko lepsze niż vista :P

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dzięki ;) All dam zaraz po Lubie To

Ale przecież jak zainstaluję pirata 7 [bo mam z laptopa] To mnie nie złapią czy np. Takiego XP Pirata to czy mnie złapią?.

767b26711491d.png

Opublikowano

\

Za słabego kompa? :O 3gb ramu, quad i 7 nie ruszy? Ja na upartego na jakimś celeronie i niecałym gb ramu odpaliłem i po wyłączeniu zbędnych wodotrysków śmigało, a ty mu wciskasz takie kity :O Jezuuu, co się dzieje :O

Polecam xp, jeśli zależy na wydajności, ale siódemeczka nie zawadzi. Życzę poradzenia sobie z problemem i przyjemności z korzystania z pc ;)

Ja 7ke odpaliłem na Celeronie D 2,5GHz, 512 mb ramu i grafą Geforce 6600 128mb z pełnym aero dało sie grać w metina.

Opublikowano

Siódemka ruszy, ale jak masz oryginała xp to zawsze lepiej jego zainstalować niż piracić.

Ja tam nie widzę nic dziwnego w używaniu xp w tych czasach.

Format powinien pomóc.

pewdiepie fan :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...