Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Bot do Creddy Online (PvP)

SnickU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, widziałem na forum sporo tematów tego typu, lecz są one stare ( 2 miechy+ ). Zakładam więc nowy.

Poszukuję bota/pet filter'a do w.w serwera.

Mbot:

-"mówi" mi, że archiwa są spakowane ( Cannot find key signature .. ),

-jeśli zmienię w pliku konfiguracyjnym do pk2 ( folder z botem ) na client=gameclient.exe to gdy wybieram folder z silkroadem wyskakuje mi to samo okno znowu i mogę tak wybierać ten sam folder 100 razy i nic się nie dzieje,

-mam ustawioną zgodność z XP SP3 i uruchamiam jako admin,

-na 100% są ściągnięte najnowsze patche do serwera,

-mam wszelkie programy typu net framework 4,c++,,java

SroKing:

-jeśli nic nie robię, tylko włączę bota to podczas próby włączenia clienta ( przez srokinga ) wywala mi błąd "Free Try user can not use the auto reconnect function!",

-jeśli zmienię nazwy:

*Launcher.exe -> silkroad.exe

*gameclient.exe -> sro_client.exe

to podczas włączania clienta ( przez srokinga ) wywala mi błąd "Start error (0)", jest tam tylko 1 guzik "ok", więc go klikam, client się odpala ale nie ma okna z botem a w programiku pisze, że trwa uruchamianie,

-tak jak przy Mbocie mam wszelkie potrzebne programy i uruchamiam jako admin + zgodność

Do oby dwóch botów mam wersje darmowe (Mbot - Mbot_Loader z MPC ;p ; SroKing - wersja free try ).

Jestem całkowicie zielony w boceniu w silku, co za tym idzie proszę o wyrozumiałość - jeśli gdzieś robię banalny błąd : napiszcie a nie od razu, że jestem idiotą :).

Dodam, że kiedyś na tym serwerze (ponoć) były pliki .dll ,np. Media.dll <- biblioteka plików, tutaj by pasował error z Mbota. Teraz w folderze widzę pliki .pk2, Media.pk2, może są one jakoś zakodowane, że pokazuje inne rozszerzenie a w rzeczywistości ma inne ( wątpie, żeby było to realne a na pewno nie na poziomie serwerów do gier :) ).

Wersja srokinga jaką mam to SroKing pod serwer Creddy Online Avengers, lecz jak wspomniane w temacie potrzebuję na serwer PvP.

1.Bot działa na pewno tylko nie wiem który.

2.Na serwerze jest wbudowany auto presser ( ale do bota to mu daleko :) )

3.Jeśli masz napisać coś typu : Ale ciota potrzebuje bota na serwer PvP - odpuść sobie. Raty może i są wysokie ale sonów/golda gm'owie nie rozdają ;>.

4.W paru tematach widziałem, że osoby które chciały pomóc potrzebowały pliku silkroad.exe :

*plik Launcher.exe = silkroad.exe -> http://www.speedyshare.com/7Y7JP/Launcher.exe

*(może się przydać, nie znam się na tym ;>)plik gameclient.exe = sro_client.exe -> http://www.speedyshare.com/5W5Kq/gameclient.exe

** jeśli będzie potrzeba mogę wrzucić media.pk2, ale będę potrzebował trochę czasu ( upload ~130kb/s ) i jakiś darmowy hosting plików który "zmieści" ~672 MB

Jeśli coś pominąłem - piszcie. Jeśli komuś wygodniej to proszę dodać mnie na skype -> snicku2. To by było na tyle. Proszę o w miarę szybką pomoc :).

Pozdrawiam SnickU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...