Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vTuT] Parachute Mod

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziala ale ciezko sie kieruje bardzo w powietrzu i bronia ciezka :) a da sie to wylaczyc juz w grrz?? a umnie masz plusa tylko juz wyczrpalem limit jutro dostaniesz :)

Opublikowano

opisz jak to działa czym sie włącza etc i czy wykryte

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

W filmie zostało wspomniane, nie ma mowy o wykryciu bo to nie ingeruje w grę !!!

Wszystko jest bezpieczne w użytku !

OndteAw.png
Opublikowano

Takie bezpieczne,że na jednym serwerze jak grałem to koleś za to odrazu jak ktoś zobaczył dostał bana na 8 godzin.

Opublikowano

Wiesz co wyjdź z tego forum.......

To nie jest dla ciebie miejsce !

Jezeli masz zamiar dalej hejtowac i mówić jakie to zjebane to wyjdź, tobie sie nie podoba to nara nie używaj inni potrafią użyć tego z umiarem i tak aby ich nikt nie złapał :O

OndteAw.png
Opublikowano

Wiesz co wyjdź z tego forum.......

To nie jest dla ciebie miejsce !

Jezeli masz zamiar dalej hejtowac i mówić jakie to zjebane to wyjdź, tobie sie nie podoba to nara nie używaj inni potrafią użyć tego z umiarem i tak aby ich nikt nie złapał :O

Wiesz nie napinaj się tak bo ci żyłka pęknie napisałem prawdę,a jak widać prawda Cię boli,więc zamilcz.

Chyba lepiej kogoś uprzedzić niż ma mieć później pretensje.

Poza tym nie jesteś jakimś pępkiem świata i nic mi nie będziesz rozkazywać,rozkazywać sobie możesz ale swojej rodzince.

Pozdro i poćwicz.

Opublikowano

Troszkę to niebezpieczne polecam używać tego na mapach oman,dalian i dragon walley po prostu wtedy powiesz, że lecisz z helikoptera ale rzadko ktoś gapi się w niebo ;) więc raczej bezpieczne i przydatne to.

Opublikowano

Każdy bug/glitch/cheat może nieść za sobą konsekwencje. Mniemam, że każdy na tym forum na tyle trzeźwo myśli, że domyśla się tego. Nie musisz spamować, tak spamować o ewentualnych banach. Wszyscy o tym wiedzą. Następna taka wiadomość zakończy się ostrzeżeniem.

Prawdą jest, że to forum o cheatach, masz coś przeciwko nim to nie wchodź w te tematy i każdy będzie zadowolony.

eot.

Opublikowano

jakoś sie to włacza czy po prostu spacja ^^?

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

otwierassz spadochron i potem od myszki ta galka nawalasz do tylu i sam do gory sie wznosi pier spadochron potem galka i tak calcy czas galka

Opublikowano

@Up napisałeś to tak troche chaotycznie więc napisze jeszcze raz :

Skaczesz, spadochron, rolka do tyłu :)

OndteAw.png
Opublikowano

mam mały problem bo jak wchodzę do C:\Users\Tomek to tam nie ma tego folderu co pisze w "Keniger Upload - READ ME FIRST !" jak co to mam windows 7

Opublikowano

ale nie mam jak zrobić kopie tego pliku bo go nie mam :D a co trzeba kliknąć żeby odpalić? i jak lecę to mam otworzyć spadochron i potem to kliknąć ? Albo lecieć bez spadochronu kliknąć i dopiero otworzyć ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...