Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Zwracanie wrót

_BARTEX_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam dylemat, bowiem straciłem wrota alfa przez lagi, no i nie wiem czy pisac o ich zwrot. Robiłem je troche PBDO-botem a troche ręcznie ( ostatnie życie straciłem gdy robiłem ręcznie). Nie chce wyrwac bana więc boje sie troche napisac bo nigdy tego nie robiłem.

Więc pytam czy ktoś kiedyś pisał jak stracił wrota(robione botem lub na koncie boconym ).

Przepraszam że tak chaotycznie ale się trochę śpieszyłem. Za konkretne odp. będą lajki.

PL3 MMO

Opublikowano

Jak masz screena itp to tak możesz pisać po 24h dopiero ja tak robiłem i bana nie było

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

Czyli trzeba miec jakiegoś screena? Widze, że ja w tym temacie jestem "nieogar". Tak wiem że po 24h, straciłem je dzisiaj także mam jeszcze dużo czasu do namysłu ;D

PL3 MMO

Opublikowano

Pisałem już to kiedyś, no ale powtórzę. Przez pół roku grałem na bocie, straciłem z 4 wrota robiąc je ręcznie i za każdym razem nie było problemów ze zwrotem, więc śmiało pisz bez obaw. Jak mają cię zbanować to skrypt cię wychaczy.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Tak, spróbować można, ale ja sie pytam jakie jest zagrożenie że wykryją u mnie bota? I czy komuś zwrócili kto robil botem.

Edit: ups sorki nie widziałem postu ;D. Skoro tak mówisz to napisze no i zobaczymy.

PL3 MMO

Opublikowano

ja tam wolę nie ryzykować był taki gościu co napisał do nich, bo stracił wrota beta bodajże, ale kontem boconym,

w odpowiedzi dostał taką odpowiedź, że jego kontem się zajmą, 2 dni po tym dostał 30%

czyli sprawdzili go

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

nie do końca, mi pbdo-bot stracił życie na alfie ;p i napisałem do administracji po prostu że złapałem laga we wrotach i prosiłbym o odzyskanie życia to przysłali mi coś takiego.

Hello,

Could you please tell us what your FPS rate is? To view this press F on the Space Map and a small counter will appear at the top left of the screen displaying your FPS.

Please let us know what the FPS is when stationary on the Space Map, and also when jumping through an inter-map jump gate.

Please send screenshots for verification.

Sincerely,

Wysłałem im zdjęcia i wszystko byłoby idealnie gdyby nie to że jakiś problem z językiem był bo co pisałem do administracji to z kimś innym rozmawiałem. Więc spokojnie możesz prosić.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

haha jak czytam komentarze to mi "srać się chcę"

napisałem:

Temat, zwrót wrót Gamm

id: xx

nick : x

tydzien temu stracilem wrota x, niestety jak pisalem do was wczesniej potem mnie nie bylo i dopiero teraz moge do was napisac, to tak jak popzrednio prosze o zworcenie mi wrot x

Jesli bylyby jakieis informacje potrzebne prosze napiasc w odp

i zwrocili bez zadnego ale??

sorry za, ortografie ale pissalem to w 1 minute

Opublikowano

Jak faktycznie straciłeś przez lagi to napisz jutro i Ci oddadzą bez żadnego problemu, ja tylko dostałem ban na 7 dni za próbę wyłudzenia. :D

A tak to oddadzą, tylko nie pisza chaotycznie jak jakieś dziecko.

obraz24.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...