Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polmt2

Ortega

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PolMT2 kolejny raz startuje, oto szansa dla tych, który nie mają jeszcze kont.

Strona I:

polmt2.eu

Strona II:

polandyt2.pl

Spolszczenie:

http://www.przeklej.pl/plik/spolszczenie-by-hempgru-exe-0004d5c472mv

Chiński luncher:

http://odsiebie.com/pokaz/6209998---ba39.html

Stare konta działają. Nie spamować mi na GG.

newliaf.jpg

dmwz.jpg

Opublikowano

To nie serwer hamachii...

na spolszczeniu mam cały czas zostaniesz połączony.....

zaraz sprawdze chinola

であるSpidoo

Opublikowano

ja se tak patrze ludzie z góry an dól piszą mam zostaniesz połączony niżej zgadzam się z tym, fajny spamek :*

Opublikowano

Jezu nawet gm'i spamuja jaki byl warunek waszego przyjecia macie byc cierpliwi wkoncu was zaloguje a pozniej bedzie logowalo po 2-3 sek

Opublikowano

To ma być serwer ? Cały czas "zostaniesz połączony z serwerem" teraz " Błąd łączenia się z serwer" do dupy......

Ssam pały za 5zł.

Opublikowano

@Up masz coś z głową ? Wiem, że jest OFF tylko jak widzę, że cały czas jest zostaniesz..teraz jest off to dupy serwer.

Ssam pały za 5zł.

Opublikowano

Aż grzech nie spamować. Przecież oni ten serwer już nie wiem który raz otwierają. I w dalszym ciągu nie działa. Powiem tak, dajcie se z tym spokój idźcie sobie pograć w piłkę z kolegami na podwórku.

Ile jeszcze razy będziecie go otwierać. Bo wiecie, co za dużo to świnia nawet nie zje.

imetin_logo.png

Opublikowano

Tyle razy będziemy stawiać aż te idiotyczne serwery na hamachi przestaną się pojawiać ;| Nie moja wina, że Razor dał dupy, i powiedział , że szuka innego MMORPG bo Metin2 go wkurzył. Temat można zamknąć bo spam niemiłosierny.

newliaf.jpg

dmwz.jpg

Opublikowano

ja moze tylko dodam ze jesli osoba stawiajaca ten serwer jest malolatem to ten serwer nigdy nie powstanie.

Game Admin serwera musi byc solidny a nie jak choragiweka na wietrze , to cecha charakteru rzadko spotykana u malolatow .

jak do tej pory to wiekszosc serwerow na hamachi bylo lepszych od polmt2.

Serverow na hamachi jest za duzo i przeciazaja cala siec wskutek czemu hamachi rzadko kiedy dziala osatnio

Opublikowano
Tyle razy będziemy stawiać aż te idiotyczne serwery na hamachi przestaną się pojawiać
Chłopie jako jedyne może po za novaMt2 działają w przeciwieństwie do PolMt2.

I może wyjaśnij czy stawiasz czy nie bo jeśli nie to chyba jakiś warn ci się należy za spam po raz koleiny.

Ps. wiem jak postawić serwer ale tego nie robię z wielu czynników między innymi taki żeby nie zawracać ludziom dupy na forum.

imetin_logo.png

Opublikowano
Tyle razy będziemy stawiać aż te idiotyczne serwery na hamachi przestaną się pojawiać
Chłopie jako jedyne może po za novaMt2 działają w przeciwieństwie do PolMt2.

I może wyjaśnij czy stawiasz czy nie bo jeśli nie to chyba jakiś warn ci się należy za spam po raz koleiny.

Ps. wiem jak postawić serwer ale tego nie robię z wielu czynników między innymi taki żeby nie zawracać ludziom dupy na forum.

imetin_logo.png

Opublikowano

Przykro mi ale mówię po raz kolejny miało inaczej to wyglądać. Nie wszystko się zawsze udaje. Ja jestem solidny i nie raz to udowodniłem nie jednemu. Razor dał dupy, a ja starałem się mu jakoś to jasno przedstawić. Zrezygnował , poddał się , nic więcej nie zrobię bo sam nie jestem w stanie , może z zaufanymi osobami tak. Także te zbędne komentarze jak wspomniałem są nie na miejscu. I może dlatego nie dostaję warnów bo słusznie mówię?

newliaf.jpg

dmwz.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...