Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blog z autorką oferująca pomoc

dragranis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemano.mam mała sprawę .moja dziewczyna chce być psychologiem.założyła bloga na którym będzie dodawala wpisy o tym jak sobie radzić i chętnie pogada z tymi co tego potrzebują .chcę jej pomóc zareklamować bloga.zajrzyjcie na bloga lub też wyślijcie linki innym,może to im się przyda.z góry dzięki wszystkim

http://agnieszkajab.blogspot.com/2012/08/hej.html

Opublikowano

przyda mi się.

@edit

można jakoś dodać anonimowe komentarze ? tj nie chce mi się zakładac nowego konta google. (trzeba numer tel. itd)

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

Lepiej jak by postawiła wordpressa na własnym VPS z domeną ;) Po jakimś czasie reklamy i tp to nawet zarobi ^^

Niech doda własne zdjęcie do avatara będzie bardziej autentyczna uzupełni strone google+ bez tego nie wybije się

No i na początek co dziennie nowe wpisy dzien w dzień tak przez miesiąc + ostra reklama ale nie na forach dla młodzieży :P

Powodzenia

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Heh, może to być fajna sprawa ale ja nie mam problemów psychicznych :P

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...