Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to za gra i takie tam

SebuśPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc nie wiem czy już moge pisać tu ale :P

Gra miała premierę 12listopada 2010 roku.

Są dostępne 3 klasy w grze ma bardzo dobrą grafikę co o niej myślicie ? Kolejne MMO czy coś w co będzie można pograć wieczorami ?

Tu macie polskiego gp

A tu kilka ss

vindictus-gameplay.jpg

vindictus.jpg

Mi się bardzo podoba interfejs

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Gierka fajna, bo grałam kiedyś, ale na dłuższą mete się nudzi, jednak już wychodzą jej klony typu C9 ;).

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Opublikowano

Jak mieszkam w Danii to musze pobrać wersje EU tak ? Kiedyś pobierałem i nie działało ;(

Chyba tak spróbuj warto grałem dosyć długo, a dzisiaj została dodana nowa klasa łucznik Kai jest podobno bardzo fajny więc spróbuj warto.
Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale kiedy po raz pierwszy zobaczyłem Ss to myślałem, że to Skyrim :P

Opublikowano

Od kiedy to w tej grze są dostępne tylko 3 klasy? Gram codziennie w tą grę już dłuższy czas i są dostępne 5 klasy a nie 3. Fiona, Evie, Karok, Lann i Kai. Z czego każda może korzystać z dwóch typów broni. Dodatkowo w koreańskim Vindictusie ("Mabinogi Heroes") jest dostępna nowa postać o nazwie Vella, kobieta z dwoma ostrzami która potrafi parować ciosy. Zapewne zobaczymy ją w europejskiej wersji gry za parę miesięcy wraz z Sezonem 2 i nowym miastem.

Opublikowano

Od kiedy to w tej grze są dostępne tylko 3 klasy? Gram codziennie w tą grę już dłuższy czas i są dostępne 5 klasy a nie 3. Fiona, Evie, Karok, Lann i Kai. Z czego każda może korzystać z dwóch typów broni. Dodatkowo w koreańskim Vindictusie ("Mabinogi Heroes") jest dostępna nowa postać o nazwie Vella, kobieta z dwoma ostrzami która potrafi parować ciosy. Zapewne zobaczymy ją w europejskiej wersji gry za parę miesięcy wraz z Sezonem 2 i nowym miastem.

Ja jeszcze nie gram :) to info z neta dlatego założyłem temat dzięki za info ?

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale kiedy po raz pierwszy zobaczyłem Ss to myślałem, że to Skyrim :P

Mi ta gra przypomina wszystko, tylko nie Skyrim :D

Grałem w nią kiedyś, doszedłem do 20 poziomu i mi się znudziło. Gra jest OKROPNIE monotonna, żadnych otwartych przestrzeni czy expowisk, tylko te chodzenie na dungeony, przynajmniej na low lvl, a myślę, że wyżej też. Jest tam w ogóle PvP?

Opublikowano

Gryfku, jak ktoś po pracy chce się zrelaksowac robiąc 2-3 dungi to możesz mi wierzyć, że nie znudzi się ona tak szybko.

Chyba, że chodzi się do szkoły i po przyjściu nie masz nic innego do roboty jak siedzieć i ownić - wtedy nuda szybko Cię dopadnie ;]

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...