Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Siema mam takie pytanie ..

Clear500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemankoo xDD Mam takie małe pytanie czy ktoś widzial moze na allegro do kupienia konta premium (na zawsze) lub gift code do 50zl ? Bo niby ze moge sobie kupic za to 86 zl na oryginalnej stronie ale nie mam takiej karty ktora pasuje ... więc pytam was czy macie moze jakas oferte na allegro do 50 zl ja szukam i nie mam ps. nie chce mi sie zbierac 86zl xDD Moze byc tez inna strona ale zeby tylko byla zaufana .

?????

Opublikowano

brend jak zawsze racja :D

A ty po co spamisz i nabijasz sobie posty?!

@2xUP

Można spotkać, ale rzadko. Ale można, więc nie mów, że nie.

@Topic

Poleciłbym ci kontagier.pl , ale tam nie mają minecrafta na stanie od kilku miesięcy :/

Poszukaj na google jak kupić minecrafta przelewem bankowym. Wiesz taka kartka(:D), idziesz na pocztę i wpłacasz.

Opublikowano

Nie kupisz do 50zł. Poniżej 70-80zł to fake i złodzieje.

Akurat tutaj miśku nie masz racji, kuzyn kupił pół roku temu za 19,99 zł i dalej sobie gra na premium. :)

Zależy od sprzedawcy, zawsze sprawdzaj ile ma punktów na allegro negatywnych i pozytywnych. Tutaj znalazłem coś takiego, jednak to już jest konto z wybranym nickiem i aktywowanym giftcodem, jednak myślę, że warto:

http://allegro.pl/minecraft-konto-premium-gift-code-automat-i2589035330.html

Opublikowano

moze i mozna trafic na zaufanego sprzedawce ktory uczciwie sprzedaje minecrafta na zawsze po zalozmy 50 zl , ale to nie jest pewne na 100 % wiec po co ryzykowac? lepiej uzbierac kase i kupic na minecraft.net

1361453243-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...